Facebook

+36 30 911-87-20

1161 Budapest,
Baross u. 42.

raczattila3@gmail.com

Szolgáltatások:


Munkáink nem kizárólag a bádogos szerkezetek építésére, javítására korlátozódik. Tekintettel arra, hogy a tető egy összetett szerkezet. Gondolunk itt elsősorban az ács- és tetőfedő munkákra, sőt a belső szigetelésekre és tetőtér beépítésekre is.
Az elmúlt évek alatt kiváló csapatot sikerült összekovácsolni, akik szintén magas színvonalon képviselik szakmájukat és szeretik a kihívásokat.
Szolgáltatásainkat társasházaknak, ipari ingatlanoknak, raktárak tulajdonosainak, közintézmények vezetőinek és nem utolsósorban Budapest és környékén, családi házakban élőknek ajánlom.

Bádogos munkák

Lemezfedések készítése, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók, vízgyűjtők, vápák, hattyúnyak, kiköpők, oromszegélyek, ereszszegélyek, hajlatbádogok, véglemezek, szegletdíszek, tetőkibúvók, világító ablakok és egyéb bádogos szerkezetek javítása, vagy új szerkezetek kialakítása, gyártása és beépítése.

Beázik a tető?
Sürgőssen bádogosra van szüksége?
Telefonáljon most!
+36 30 911-87-20

Tetőfedő munkák

Beázott a tetőtér? Megsérült a palatető?

Hívjon minket és megoldjuk a tetőjavítást!

Azzal mindenki tisztában van, hogy a nem megfelelő szigeteléssel sok többletköltséget generálhat magának. Azonban ugyanez a helyzet áll fenn akkor is, ha a tető rossz állapotban van, megsérült és javításra szorul.

Ha a tetőcserepek megsérülnek, az a víz beszivárgását okozhatja, ami károsíthatja a födémet is. Ez pedig még több anyagi kárhoz vezethet, ráadásul balesetveszélyes is meggyengült tartógerendák alatt élni. Főleg a téli havazások előtt érdemes megnézetni a tetőt, hiszen a súlyos hótömegek még nagyobb problémát okozhatnak a tetőszerkezetben.


A tetőn való munka szakértelmet, odafigyelést és biztonságos rögzítést kíván, ezért célszerű szakembert hívni. Mi kedvező árakkal és nagy tapasztalattal állunk megrendelőink szolgálatára, legyen szó bárminemű tetőjavításról. Gyorsan és precízen oldjuk meg a problémákat, hogy az Ön otthona újra száraz és biztonságos legyen.

Ne késlekedjen, keressen fel minket és egyeztessünk időpontot!

Palafedések javítása, mindenféle cserép és zsindelyfedés készítése, javítása, tetősík ablakok beépítése.

Tetőszigetelés

Lapos tetők szigetelésének javítása, új szigetelés készítése a legújabb technológiával.

A lapostető szigetelése igen fontos, bármilyen jellegű épületről legyen szó. Az építmény hőjének körülbelül 30%-a a tetőn keresztül távozik, ezért nagy jelentőséggel bír energiatakarékosság szempontjából. A lapostető szigetelése által egy hosszútávon költséghatékony megoldáshoz juthat.

A hagyományos tetővel ellentétben erről nem folyik le az esővíz olyan könnyedén, így a tetőszigetelésnél törekedni kell a minél biztonságosabb vízszigetelésre is. Az általunk kínált tetőszigetelési szolgáltatással megóvhatja lakásbelsőjét, értékeit, termékeit a beázás okozta károktól.

Ha a lapostető közlekedésre is szolgál, akkor a lépésálló szigetelés a javasolt megoldás. Profi szakembereink korszerű eszközökkel, alapanyagokkal és nagy tapasztalattal végzik a tetőszigetelési munkákat. Nem számít, hogy lakóépületről, raktárról, irodaházról vagy gyárépületről van szó, mi megoldjuk a szigetelést.

Ha minket választ, nem lesz többé gondja a lapostető szigetelésével!

Keressen minket telefonon vagy e-mailen és egyeztessünk időpontot!

Ácsmunkák

Meglévő tetők javítása, cseréje, új tetőszerkezetek építése, fafödém készítés, garázsok, kerti tárolók, kerti pavilonok, előtetők, teraszok, árnyékolók építése.

A lemezfedés számtalan előnye

lapostető hőszigetelése

Lemezfedés rövid kivitelezési idővel, a tulajdonosok igényeire szabva! Bízza ránk a munkát, és élvezze a szakszerű tetőfedés előnyeit hosszú távon!

A tetőfedés ma már sokféle technika és alapanyag használatával történhet, a klasszikus kerámia tetőcserép mellett olyan megoldások hódítanak, mint amilyen a zsindely, és egyre nagyobb teret nyer a lemezfedés is. Utóbbit ipari és mezőgazdasági épületek esetében szoktuk meg, ám számtalan előnye családi házak esetében is remekül érvényesül, így nem meglepő, hogy ilyen környezetben is egyre gyakrabban alkalmazott megoldás. Ami elsőre megfogja az érdeklődőket a lemezfedés láttán, az a letisztult dizájn, ami jól illeszkedik a manapság oly népszerű modern stílushoz. A tetőfedés azonban olyan, hosszú távra szóló projekt, amit nem lehet kizárólag a megnyerő látványra építeni. Nézzük, milyen egyéb érvek szólnak a lemezfedés mellett!

Az acéllemezek könnyűek, ugyanakkor rendkívül erősek, strapabírók, ellenállnak a szélsőséges időjárási tényezőknek. Ennek megfelelően a szakszerűen kivitelezett lemezfedés időtálló, ráadásul a tetőfedésnek ez a formája csekély karbantartási igénnyel bír. A lemezek sima, egyenes felületén nem tudnak megtapadni a szennyeződések, és a moha sem, melynek eltávolítása más anyagok esetén igazi kihívást jelentő feladat. A hosszú távú előnyök mellett nem lehet figyelmen kívül hagyni a rövid távú előnyöket sem, a lemezfedés gyors megoldást jelent, ráadásul az ára is rendkívül kedvező.

A tetőfedés minden módszeréről, így az acéllemezek alkalmazásáról is elmondható, hogy bármennyire is meggyőző, tanácsos hozzáértővel is megvitatni a döntést. Egy szakember meg tudja ítélni, hogy az adott tetőszerkezethez milyen anyag illik, illetve a környezeti adottságokat figyelembe véve praktikus választást jelent-e a lemezfedés.

Ha a tető felújítása, korszerűsítése előtt áll, kérje bátran segítségünket, és bízza profi csapatra a lemezfedést! Kérdéseit szívesen megválaszoljuk, hogy a legjobb döntést hozhassa meg, ha bizonytalan, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Épületbádogossal könnyedén újragondolhatja otthona vízelvezetését!

lapostető hőszigetelése

Épületbádogossal egyszerűen újratervezheti az ingatlan vízelvezetését. A ház épségének, értékének érdekében gondoskodjon a fontos teendőről!

Bizonyos ingatlanok esetében komoly problémákat okozhatnak például a régi vagy rosszul elhelyezett ereszcsatornák, hiányzó ablakpárkányok. Ilyen körülmények között nem igazán lehet megfelelően gondoskodni a lehulló csapadék elvezetéséről, ez pedig előbb vagy utóbb anyagi károkat is eredményezhet. A heves esőzés a ház szerkezetét is rongálhatja, így pedig nagyon nehéz élhető, gazdaságosan fenntartható otthont biztosítani a család számára. Amennyiben Ön is problémákat észlel az ereszcsatornákkal kapcsolatban, és szívesen újragondolná profi szakemberekkel a vízelvezetést, forduljon bizalommal épületbádogos csapatunkhoz!

Épületbádogos csapatunkkal könnyedén újratervezheti, felújíthatja a problémás vízelvezető rendszert, így megóvhatja otthonát a heves esőzés okozta károktól. Megfelelő szakmai segítséget kaphat tőlünk otthona védelméhez, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Épületbádogosként a fő célunk az, hogy élhető, gazdaságosan fenntartható ingatlanokat biztosítsunk a profin kivitelezett vízelvezető rendszereinkkel. Mielőtt megkezdenénk a tényleges munkálatokat, alaposan megvizsgáljuk az ingatlant. A legapróbb részletekkel is foglalkozunk, hiszen csak így tudunk százszázalékos vízmentességet biztosítani a megrendelőknek. Nem érdemes épületbádogos nélkül hozzálátni a rendszer újratervezéséhez, ugyanis tapasztalat, gyakorlat nélkül előfordulhat, hogy valamiről megfeledkezik az ember, így később könnyen jelentkezhetnek hibák.

Bízza épületbádogos csapatunkra a munkálatokat, teremtse meg profikkal az élhető otthont! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen megbizonyosodhat, hogy kifogástalanul dolgozunk. Rugalmasak, gyorsak vagyunk, nem kell hosszú heteket várnia a befejezésre. Ha kérdései lennének, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Lapostető hőszigetelés: csökkennek a kiadások!

Tetőfedő bádogos

Tetőfedő bádogos cégünk nagy tapasztalattal, kedvező áron, rövid határidőn belül áll rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal, ha gond van a tetővel! 

Sajnos bármikor előfordulhat, hogy gond adódik a tetővel. Jöhet egy nagy széllökés, hirtelen nagy mennyiségű csapadék, ami kárt tehet benne, de az is megesik, hogy egyszerűen elöregszik a szerkezet és már nem képes megfelelően ellátni a feladatát. Ilyen esetekben semmiképp sem szabad házilag nekiállni a javításnak, mindenképp érdemes szólni egy megbízható tetőfedő bádogosnak

Tetőfedő bádogos cég munkájára több esetben lehet szükség, ezeknek csak egy részét képezi a bármilyen okból meghibásodott szerkezetek javítása. Mielőbb szóljunk a szakembernek, ha beázást tapasztalunk, de akkor is, ha még nem ázik be, viszont megsérült, meggyengült a tető, ugyanis előbb-utóbb megtalálja magánbak a víz az utat és súlyosabb károkat okoz. 

Ezen kívül mindenképp keressünk tetőfedő bádogost, ha lakásfelújítást tervezünk a tetőszerkezet felújítását is beleértve, esetleg a tetőtér beépítését tervezzük. A tetőfedő bádogos abban az esetben is segít, ha új tetőkibúvót szeretnénk beépíttetni, de természetesen az eresz, a kémény, illetve a különféle díszelemek, mint például a szegletdíszek kapcsán is fordulhatunk hozzá. Minden esetben fontos, hogy megbízható, tapasztalt céget keressünk a feladathoz. 

Amennyiben éppen ilyen után kutat, jó helyen jár! Cégünk régóta kínál tetőfedő bádogos szolgáltatást, melynek során a legmodernebb technikákat alkalmazzuk. Kedvező áron dolgozunk és igyekszünk rövid határidőn belül teljesíteni a megbízásokat. Érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és pontos árajánlatot kérni, hiszen minden eset más. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és éppen tetőfedő bádogos szolgáltatást nyújtó cégre van szüksége, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Forduljon hozzánk akár még ma! 

Lapostető hőszigetelés: csökkennek a kiadások!

lapostető hőszigetelése

lapostető hőszigetelése erőteljesen képes csökkenteni az energiaszámlák okozta kiadásokat, emellett nagyban növeli a komfortérzetet is.

A legtöbb lapostető hőszigeteléssel is el van látva a bitumenes lemezből készülő vízszigetelés alatt; ahol nem, ott érezhető a különbség. A lényegesen hűvösebb levegő nem csak alacsonyabb komfortérzetet jelent, de magasabb fűtési költségeket is, és még így sem nevezhető kellemesnek egy hőszigetelés nélküli otthonban tartózkodni a tél folyamán. Nyáron is hasonló a helyzet, csak épp fordítva: ilyenkor az amúgy többnyire fehér kaviccsal felszórt, ám alapvetően fekete vízszigetelés gyűjti a meleget, és hova máshova is sugározhatná, mint a beltér felé, azaz a benti hőmérséklet akár meg is haladhatja azt, amit kint, a napon mérhetünk. Ilyenkor még a légkondicionálás sem feltétlenül segít, vagy, ha igen, akkor a költségek emelkednek a sokszorosára.

Ebből levonható a következtetés, miszerint a lapostető hőszigetelésére szükség van, méghozzá legalább annyira, mint a vízszigetelésre. azonban nem csak a hiánya okozhat problémákat, hanem a sérülései is.

Mindenki hallhatott már az úgynevezett hőhidakról; ezek a legtöbbször olyan területek a födémben, illetve a falakban, ahol valamilyen oknál fogva átjut a hideg; ilyen lehet például a lapostető hőszigetelésének sérülése is. Ez ugyan nem okoz jelentős lehűlést a beltérben, a problémák más természetűek: a hideg ponton kicsapódik a pára, ami penészesedést okoz, illetve roncsolja a festést, a vakolatot, foltosodik, egy szóval nem esztétikus, sőt, akár az egészségre is káros lehet. Amennyiben ilyet tapasztalunk, érdemes azonnal megvizsgáltatni a lapostető hőszigetelését, mert esélyes, hogy a vízszigetelés is megsérült, az pedig beázást eredményez!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a lapostető hőszigetelésével kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek új hőszigetelés kialakítására, vagy meglévő javítására, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tetőfelújítás: végeztesse el még a tél beállta előtt!

tetőfelújítás

tetőfelújítást nem érdemes sokáig halogatni, különösen akkor nem, ha közelít a csapadékos időszak.

Ha egy tető nincs jó állapotban, esetleg már be is ázik, akkor minél hamarabb gondoskodni kell a tetőfelújításról, mivel az elhanyagolása sokkal súlyosabb problémákhoz is vezethet, amelyek lényegesen nagyobb összeget emésztenek majd fel, mint a tető felújítása. A beázástól nem csak a tetőszerkezet fa elemei kezdenek el korhadni - amelyek cseréje már önmagában is rengeteg pénzt emészt fel -, de a falak is ázni kezdhetnek, ami a téli, fagyveszélyes időjárás következtében olyan károkat is okozhat, ami akár javíthatatlan is lehet, hiszen magának az épületnek a stabilitását veszélyezteti. A tetőfelújítás tehát csak abban az esetben várhat, ha a tető még képes ellátni a feladatát, ám akkor sem sokáig.

Fontos azzal is tisztában lenni, hogy a tető nem csak a csapadéktól védi az épületet, de a szigetelésben is fontos szerepet tölt be. Érdemes a tető felújítása során a szigetelést is újra cserélni, és ezt még a tél beállta előtt megejteni, hiszen így rengeteget lehet spórolni a fűtésen, azaz a tetőfelújítás költsége egy bizonyos idő elteltével meg is térül.

A legjobb döntés, ha a tető felújítását olyan szakemberek végzik el, akik minden, a tetőfedéssel kapcsolatos feladathoz értenek, így a szerkezeti problémák kiküszöböléséhez, a tető tényleges fedéséhez, illetve az épületbádogos feladatokhoz is, hiszen a vízelvezetést is meg kell oldani, amit kizárólag a bádogosok képesek szakszerűen elvégezni. Amennyiben Ön is szeretné felújíttatni a tetőszerkezetet, válassza cégünket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Sokéves tapasztalattal vállaljuk a tető felújítását az Ön otthona esetében is, de akár a kisebb javítások elvégzését is ránk bízhatja egy későbbi felújítás előtt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőfelújítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Bádogosmunkával a teljes tető megvalósítható!

bádogosmunkák

Bádogosmunka segítségével már akár a teljes tető beborítható, hiszen számos új technológia létezik, amelyek helyettesíthetik a hagyományos tetőcserepet.

Napjainkban már nem csak a tetőcserép - illetve a zsúpfedél - az egyetlen megoldás, ha a tetőfedésre kerül a sor, hiszen már számos olyan megoldás is a rendelkezésünkre áll, amelyek nem csak kedvezőbb áron szerezhetőek be, de legalább olyan hatékonyak, ha nem hatékonyabbak, mint hagyományos társaik. Ezek egyike az acéllemezből készült tetőfedő rendszer, ami többféle változatban is elérhető, és egy bádogos munkájának hála gyorsan a helyére is kerülhet.

Ha azt halljuk: bádogosmunka, a legtöbbször olyasmi juthat eszünkbe, mint az ereszek, a párkányok, vagy a tető egyéb, fémből készülő kiegészítői. Tény, hogy egy bádogos munkája nagyrészt ezekből tevődik össze, ám sokkal szerteágazóbb is lehet ennél. Ha ács- és tetőfedő munkákra, belső szigetelésre, tetőtér-beépítésre gondolunk, nem biztos, hogy egy bádogost keresnénk elsőre, pedig ez is a tetőszerkezethez tartozik, és így a bádogos hatásköre, sőt, a kémény- és falszegélyek, a függő és fekvő ereszcsatornák, a lefolyók, a vízgyűjtők, az orom- és ereszszegélyek, a szegletdíszek, a tetőkibúvók és az úgynevezett világító ablakok javítása, gyártása és beépítése is a bádogosmunkák körébe tartoznak.

A fentebb írtakhoz kapcsolódóan meg kell tehát említeni azt is, hogy a lemezfedés készítése is bádogosmunka, mint szinte minden, ami a tetőszerkezethez kapcsolódik, ezért, ha modernebb megoldásra van szükség a hagyományos tetőcserép helyett, ami ráadásul olcsóbb is, érdemes felkérni egy szakértő bádogosmestert és csapatát a feladat elvégzésére.

Amennyiben ilyen bádogosmestert keres, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a bádogosmunkákkal, valamint a korszerű tetőfedési megoldásokkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Bádogosmunka: mindent a tökéletes tetőért!

bádogosmunkák

bádogosmunkák - legyen szó bármelyik részfeladatról - lényege, hogy a tető védjen a csapadéktól, a vízelvezetés pedig problémamentes lehessen.

Beázik a tető, kilyukadt az eresz, vagy hasonló problémák léptek fel az ingatlanban? Ezek megoldásához olyan bádogosmunkák elvégzésére van szükség, amelyeket mindenképp szakemberre kell bízni, ráadásul érdemes ezeket minél előbb, még a tél és a hideg időjárás megérkezését megelőzően elvégeztetni, különben súlyosabb problémák is adódhatnak!

A tető kiemelt szerepet tölt be minden épület esetében, hiszen amellett, hogy formát ad az ingatlannak, hatékonyan véd az időjárás viszontagságai ellen is. Számos körülmény határozza meg, hogy pontosan milyen anyagok kerülnek beépítésre a tetőszerkezetbe, azonban fontos a precíz bádogosmunka, hogy a tetőszerkezet minden egyes eleme és a falak is védelmet kapjanak.

Egy jó bádogos teljes körű segítséget nyújt, vagyis nem csak a tetőfedésről, vagy az esővíz elvezetéséről gondoskodik, hanem minden feladatot ellát, ami a szakterületébe tartozik. A kiváló minőségű bádogosmunka híján hatalmas összegek kifizetésére lehet számítani a beázás miatt, ezért ezen nem érdemes spórolni, de természetesen még így is lehet találni olyan vállalkozást, amely kedvező árakkal dolgozik.

Ha bennünket választ a bádogosmunkák elvégzésére, kiváló minőségű anyagokkal és profi munkánkkal szavatoljuk, hogy a tető hosszú évekig tökéletes állapotban marad, és hatékonyan látja el a feladatát! Három évtizedes tapasztalattal vállaljuk a bádogosmunkák elvégzését, ami nem csak a tetőszerkezet építésére és javítására korlátozódik, hanem az összes, tetővel kapcsolatos feladatra is, sőt, a párkányok cseréjét és javítását is ránk bízhatja. Vegye igénybe cégünk szolgáltatásait, és garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a bádogosmunkákkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Lemezfedés: nem csak kedvező árú, de korszerű is!

Lemezfedés

Lemezfedés kiváló minőségben, kedvező áron, rövid határidővel - ha nem csak a biztonság, de az ár is fontos!

Az idei évben ugrásszerűen megnőtt a felújítások száma, ami köszönhető egyrészt a vészhelyzet szintcsökkenésének, másrészt az Otthonfelújítási Támogatásnak, ami 50%-os visszatérítést ígér 3 millió forintos maximális összeghatárig. Az erre a támogatásra jogosultak nagy többsége tehát most döntött úgy, hogy ideje különféle felújítási munkálatokat végezni az otthonán, de érdemes még így, a visszatérítés mellett is gondolni az anyagiakra, és a legoptimálisabb megoldást választani - a tető esetében ilyen a lemezfedés.

lemezfedés lényege a horganyzott, vagy valamely más módon felületkezelt és korrózióállóvá tett acéllemez, amelyet a tető fedésére használnak fel; gyakorlatilag ezzel helyettesítik a tetőcserepet, avagy a zsindelyt. Az acél lényegesen ellenállóbb, mint a zsindely, de a cserepekkel szemben is számos előnye van. Ilyen előny például a tető fedésének munkaideje, ami lényegesen kevesebb, mint a cserép esetében, de a legfontosabb tényező talán az ár, ami talán a legalacsonyabb a lemezfedés esetében, összevetve bármilyen más tetőfedési eljárással.

lemezfedés napjainkban már nem csak, hogy korszerű, de egyenesen divatos is, és családi házak esetében is előszeretettel alkalmazzák. Bármilyen színben elkészíthető, de mintázatokból is széles a választék, és a korszerű külsővel nem csak egy esztétikus tetőszerkezet jár, hanem a lemezfedés minden előnye is - kezdve az alacsony költségekkel, ami nem jelent alacsony színvonalat is egyben.

Ha szeretné felújítani a háza tetőszerkezetét, és ehhez a lemezfedést választotta, cégünk tapasztalt szakemberei vállalják annak tökéletes kivitelezését, méghozzá rövid határidővel és kedvező áron. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a lemezfedés megvalósításával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Épületbádogos: igényes, körültekintő munkavégzés, rövid határidővel!

Épületbádogos

Épületbádogos, profi, gyakorlott szakemberek, körültekintő kivitelezés, kedvező feltételekkel, megtalálta a megfelelő személyeket a felújításhoz!

Több épület esetében is szükség lenne a régi ereszek lecserélésére, ablakpárkányok pótlására azért, hogy például a csapadék ne tehessen kárt a házakban. Ez azért fontos, mert a károk helyreállítása rengeteg időt és energiát felemészthet, ráadásul jóval többe is kerülhet, hiszen ekkor még az épületek szerkezetével is kell foglalkozni. Az emberek közül sokan olyan épületbádogosokra bíznák az elemek kicserélését, akik igényes, körültekintő munkájukkal százszázalékban tudják biztosítani az épületek vízmentességét. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és szeretne könnyen fenntartható ingatlanban élni, forduljon hozzánk bizalommal!

Épületbádogosként a legfőbb célunk, hogy ügyfeleinknek élhető, gazdaságosan fenntartható otthont biztosítsunk. Minden apró részletre odafigyelünk a munkánk során, így az ingatlanok százszázalékos vízmentességet kaphatnak. Az épületbádogos kivitelezések során nagy hangsúlyt fektetünk még a minőségi alapanyagok felhasználására is. Az új ereszek, tetőkibúvók, kéményszegélyek hosszú éveken át megfelelő védelmet nyújthatnak a csapadékkal szemben. Garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz a munkánkkal. Fontosnak tartjuk, hogy minél hamarabb megkezdhessük a munkálatokat, hiszen az épületek napról napra rosszabb állapotba kerülhetnek. Egy esősebb időszak óriási gondokat eredményezhet, ne várja meg a kellemetlenségeket!

Akadályozza meg profi épületbádogosokkal a komolyabb szerkezeti károkat, és bízza ránk mihamarabb a munkálatokat! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, emellett pedig korábbi épületbádogos munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségi kivitelezésért. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tetőfedő bádogost keres?

tetőfedő bádogos

Tetőfedő bádogos sokéves tapasztalattal, számos referenciával és elégedett ügyféllel - válassza Ön is cégünket, ha a kiváló minőség és a kedvező ár egyaránt lényeges szempontok!

tetőfedő bádogos feladata - a közhiedelemmel ellentétben - nem csupán a tető fedése, sőt; a legtöbbször az ehhez kapcsolódó bádogos munkákat, illetve az épület egyéb részein szükséges bádogos munkákat kell elvégeznie. A tető fedéséhez napjainkban ráadásul igen ritkán van szükség tetőfedő bádogosra, inkább csak a kiegészítő feladatokhoz, ám az utóbbi időben elkezdett terjedni egy újnak nem mondható, ám egyre népszerűbb tetőfedési forma: az úgynevezett cserepeslemez.

A cserepeslemez egy horganyzott, vagy festett acéllemez, ami különféle mintázatokkal készül, és a feladata gyakorlatilag ugyanaz, mint minden más tetőfedő anyagé: védi a házat az időjárás hatásaitól, elvezeti a csapadékot, illetve esztétikus megjelenést kölcsönöz az épületnek. Mivel lemezről van szó, érdemes egy tetőfedő bádogosra bíni a felhelyezését, hiszen ez az ő szakterülete, és így biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény nem csak a szemnek lesz kellemes, de minden tekintetben meg is fog felelni a vele szemben támasztott elvárásoknak. Természetesen a tetőfedő bádogos ezen túl az ereszek, párkányok és más épületelemek javításában és cseréjében is segítséget nyújt, amennyiben arra van szükség.

Ha Ön is megbízható tetőfedő bádogost keres, válassza cégünket! Minden, az épülettel kapcsolatos bádogos munkát ránk bízhat, és biztos lehet a tökéletes végeredményben, erre pedig biztosíték számos elégedett ügyfelünk. Áraink igen kedvezőek, rövid határidővel vállaljuk és végezzük el a ránk bízott feladatokat, munkánk minősége pedig kiváló, így Önnek is megéri bennünket választania, ha az épületen bádogos munkák elvégzésére van szükség!

Amennyiben tetőfedő bádogost keres, és felkeltettük az érdeklődését, bízzon meg bennünket a tetővel kapcsolatos munkák elvégzésével, ha pedig kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Lapostető hőszigetelés: kulcs a kiadások csökkentéséhez!

lapostető hőszigetelés

Lapostető hőszigetelés, profi szakemberek közreműködésével, kedvező áron, minőségi munkavégzés, csökkentse a kiadásait mihamarabb!

A rossz vagy hiányos szigeteléssel rendelkező ingatlanok kiadásai igencsak megterhelik a tulajdonosaik pénztárcáját, főleg a téli szezonban. Ebben a formában nagyon nehéz fenntartani az épületet, a folyamatosan növekvő energiaárak pedig további problémákat okozhatnak, ezért célszerű foglalkozni a szigeteléssel. Sokan az ezzel kapcsolatos munkálatokat az oldalfalakkal kezdenék, azonban elsőként érdemes a tetőfödémmel foglalkozni, ugyanis az ingatlanokból a meleg levegő ezen keresztül távozik. Modern, megbízható alapanyagokból készült szigetelőanyagok telepítésével ezt könnyedén meg lehet akadályozni, ennek köszönhetően pedig nem jelenthet nehézséget a fűtésszezon. Amennyiben az Ön otthona lapostetővel rendelkezik, és szeretné profikra bízni a hőszigetelését, forduljon hozzánk bizalommal!

Csapatunk a lapostető hőszigeteléssel kapcsolatban kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik. Ügyfeleink számára biztosítjuk a hatékony megoldást a kiadások csökkentéséhez, ez pedig mindenképp a családi kassza előnyére válik. A lapostető hőszigetelés után nem érhetik kellemetlen meglepetések a fűtésszámlát meglátva. A munkálatok után sokkal komfortosabb, élhetőbb lesz az ingatlan, nem érezheti úgy, hogy feleslegesen fűti a lakótereket. A lapostető hőszigetelés során megbízható, színvonalas alapanyagokkal dolgozunk, amik szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy Önnek ne legyen kellemetlensége a továbbiakban a ház fenntartással. Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásunkkal, munkánkkal garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz.

Bátran bízza ránk a lapostető hőszigetelést, és csökkentse a kiadásait a stabil anyagi helyzet érdekében! Honlapunkon bővebb információkat is talál a szolgáltatásról, és referenciáinkat is megtekintheti. A lapostető hőszigetelést igyekszünk minél hamarabb kivitelezni. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell nagy összegeket fizetni a minőségi szolgáltatásért. Kérdéseivel bátran keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

A tető felújításhoz a tavasz az ideális idő!

Tető felújítás

Tető felújítás megbízható minőségben, korszerű technológiával, rövid határidővel, megfizethető áron, hogy a nyár ne az otthoni hőségről szóljon! 

Már javában tart a tavasz, lassan ébred a természet és mindenki élvezi a jó időt. Ilyenkor azonban érdemes egy kicsit otthonunk állapotával is foglalkozni, hiszen a tél sok kárt tehetett benne és ezeket célszerű mihamarabb kijavítani. Mindenképp nézzük meg, hogy milyen állapotban van a tető, ugyanis, ha a szigetelés sérült, akkor a nyári forróságban pillanatok alatt felmelegszik majd a lakás. Ha több hiba is keletkezett a szerkezetben, akkor a tető felújítása a legjobb megoldás, amihez a tavasz az ideális időszak.

tető felújítását nem éri meg okáig halogatni. A probléma magától biztosan nem múlik el, viszont könnyen súlyosbodhat is a helyzet és például beázhat a lakás. A tető ráadásul a hőszigetelésben is rendkívül fontos szerepet játszik, hiszen télen a fizika törvényeinek megfelelően itt távozik a legtöbb meleg. A tető felújítást azonban a közelgő nyár miatt is érdemes még most beiktatni, ugyanis az erős, tűző napsütés könnyen felforrósítja a tetőt, ami megfelelő szigetelés híján szinte mennyezetfűtésként működne a belső légtérben, hatalmas hőséget teremtve a lakásban. Természetesen, ha csak egy-két kisebb hiba van a szerkezetben, akkor elég lehet azok javítása is, de ha túl sok a sérülés, akkor elkerülhetetlen a tető felújítás. A feladathoz mindenképp érdemes egy megbízható céget keresni, ami korszerű technológiával és megfizethető áron dolgozik. Ha Ön is ilyen után kutat, a legjobb helyen jár, ugyanis mi nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren és törekszünk arra is, hogy a munkát rövid határidőn belül elvégezzük. 

Ha szeretne többet megtudni az általunk végzett tető felújításról, illetve pontos árajánlatot kérne, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink készséggel segítenek mindenben a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és szívesen tájékoztatják a tető felújítás menetéről is. 

Bádogosmunkával időben elkerülheti a bajt!

Bádogosmunka

Bádogosmunka, profi szakemberekkel, rövid határidővel, minőségi szolgáltatás keretein belül, kerülje el a költségesebb javítást!

Egyes ingatlanoknál komoly problémák merülnek fel az ereszcsatornákkal, tetőszerkezetekkel kapcsolatban. A tulajdonosok közül többen is hajlamosak arra, hogy hosszabb ideig kompromisszumot kössenek a kialakult állapotokkal, azonban ez nem túl jó döntés. Előbb vagy utóbb olyan szerkezeti hibák is megjelenhetnek az ingatlanon, amiknek helyreállítása jóval bonyolultabb és költségesebb. Amennyiben Ön is problémát észlel az ereszcsatornákon vagy a tetőszerkezeten, ne várja meg az utolsó pillanatot, hanem keressen fel bennünket minél előbb a bádogosmunkákért!

Az időben elvégzett bádogosmunkával nem érhetik kellemetlen meglepetések otthonában. Elkerülheti a nagyobb beázásokat, költséges szerkezeti károkat, így még jelentős összegeket is megspórolhat. A különböző beázások helyreállítása akár több hétig is eltarthat, ilyenkor pedig a munkálatok nagy mértékben hatással lehetnek az otthon eltöltött időre. Ilyen körülmények között nem igazán lehet nyugodtan pihenni, foglalkozni a háztartási teendőkkel. A bádogosmunkák esetében nem kell kompromisszumot kötni ilyen szituációkkal. Rövid időn belül újjá varázsoljuk a problémás részeket, így hamar visszakaphatja otthona nyugalmát. A bádogosmunkákhoz minőségi, megbízható alapanyagokat használunk fel, amikkel tökéletes végeredményt tudunk elérni. Megkeresése után igyekszünk minél előbb nekilátni a munkálatoknak.

bádogosmunkák során a legjobbat nyújtjuk az ügyfeleknek, bízza ránk bátran a kivitelezést! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, és referenciáinkat is megtekintheti. A minőség mellett a kedvező árakra is odafigyelünk, így bárki számára adott a lehetőség, hogy az ereszcsatornákat, tetőszerkezetet helyrehozassa. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Lemezfedés: modern megoldás a tetőfedéshez!

lemezfedés

Lemezfedés professzionális alapanyagok felhasználásával, rövid kivitelezési határidővel, felkészült szakemberekkel!

Ha tetőfedésről van szó, manapság többféle eljárás, alapanyag közül válogathatnak a megrendelők. Sokaknak fontos, hogy végül könnyedén, költséghatékonyan fenntartható, valóban megbízható opciót találjanak a kínálatban. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, és tanácsra lenne szüksége, ajánljuk figyelmébe a lemezfedést!

lemezfedés maximálisan megfelel az igényeinek. A munkálatok során egyenletes, sima felületet kapunk, ami rendkívül ellenálló, strapabíró. Nem jelenthet gondot az erős fagy, napsugárzás, az alapanyag kiválóan bírja a legszélsőségesebb körülményeket is. A lemezfedés nem igazán igényel karbantartást, rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt lehet általa spórolni. A végeredmény nem csupán szerkezetileg lesz kifogástalan, hanem esztétikailag is. A lemezek egységes, modern, igényes felületet hoznak létre a tetőn, az ingatlanok így kívül is ízléses látványt tudnak nyújtani. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy egyszerű tetőszerkezet korszerűsítésről, a lemezfedés bármilyen esetben szóba jöhet. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel.

Ahhoz, hogy megtapasztalhassa a lemezfedés előnyeit, mindenképp profi szakemberekre van szükség a kivitelezéshez. Cégünk több éve foglalkozik az ezekkel kapcsolatos munkálatokkal is. Az évek során több ügyfelünknek is megvalósítottuk a kor követelményeinek megfelelő tetőszerkezetet. Weboldalunkon sok korábbi referenciánkat is megtekintheti, így előzetesen meggyőződhet arról, hogy kifogástalan munkát végzünk. Odafigyelünk a rövid határidőkre is, így Önnek nem kell hosszú heteken át várnia a tetőszerkezet befejezésére. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, szolgáltatásunk bárki számára könnyedén elérhető! Ha kérdései lennének, vagy személyes megbeszéléshez időpontot kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Épületbádogossal maximális vízmentességet biztosíthat otthonának!

épületbádogos

Az épületbádogos segít, hogy a csapadék ne tegyen kárt az otthonában, minőségi, kedvező árú szolgáltatás keretein belül!

Csapadékosabb időszakok után egyesek azzal szembesülnek, hogy otthonuk mégsem százszázalékban vízmentes. Például az elöregedett ereszek vagy a hiányzó ablakkönyöklők miatt komoly problémák merülhetnek fel a ház szerkezetével kapcsolatban is, ezért mindenképp érdemes időt szánni a védelmet nyújtó épületelemek ellenőrzésére. Amennyiben Ön is rendellenességeket tapasztal a nagyobb esőzések után, és szeretne profi segítséget kapni, forduljon bizalommal épületbádogoshoz!

Az épületbádogos közreműködésével otthona maximális vízmentességet kaphat. A szakember állapotfelméréskor alaposan ellenőrizi a kritikus pontokat, és megmondja, hogy konkrétan hol van szükség a javításra vagy az épületelem cseréjére. Ezután kezdődik a tényleges munka. Pótlásra kerülhetnek az ablakkönyöklők, tetőkibúvók vagy a kéményszegélyek is. Az épületbádogossal javíttathatja is a sérült elemeket, a szakember csak a legvégső esetben tanácsolja cseréjüket. A körültekintő helyreállítás után sokkal élhetőbb lesz az ingatlan, ráadásul a csapadékosabb időszakoktól sem kell tartani. Jelentős összegek megspórolhatók az épületbádogos által, ezért mindenképp tanácsos minél hamarabb szakemberhez fordulni. A vízmentességnek köszönhetően az ingatlan hosszú éveken át megőrzi hibátlan szerkezeti állapotát.

Az évek során sok ügyfelünknek segítettünk, hogy ne érjék komolyabb anyagi károk a nagyobb esőzések miatt. Ne várjon tovább, tegye biztonságossá az ingatlant, és bízza profi épületbádogosra a munkálatokat! Weboldalunkon számtalan referenciánkat megtekintheti, így előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalan munkát végzünk.

Most, hogy beköszöntött a tél, egyre inkább lehet számítani a nagyobb havazásokra is. Ne vágjon neki a keményebb hidegeknek tetőkibúvók vagy ablakkönyöklők nélkül! Ellenőriztesse az ingatlant, és pótolja szakembereink közreműködésével a hiányzó épületelemeket! Ha igénybe venné a szolgáltatást vagy kérdései lennének, keressen bennünket az elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Tetőfedő bádogosokkal jelentős károkat előzhet meg!

bádogosmunkák

Egy beázás óriási károkat okozhat az ingatlanokon belül. A helyreállítási munkálatok rengeteg energiát és pénzt felemészthetnek, és nem ritka, hogy több hétig is eltartanak a javítások. Mindezt úgy lehet elkerülni, ha a háztulajdonosok időben szakemberhez fordulnak, ha problémát észlelnek a tetőszerkezettel kapcsolatban. A téli időszaknak kifejezetten kockázatos nekivágni hibás tetővel, mert ez esetben nagy az esély arra, hogy beázik az ingatlan. Amennyiben Ön is problémát észlelt, és megbízható tetőfedő bádogosokat keres, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Csapatunk gyakorlott, tapasztalt tetőfedő bádogosokból áll, akik az évek során már rengeteg problémás tetőszerkezetet javítottak meg. Számunkra nincs lehetetlen, minden hibát a legjobb szakmai tudásunk szerint próbálunk orvosolni. Ha minket választ, a tél folyamán nem érhetik kellemetlen meglepetések egy csapadékosabb időszakban. Tetőfedő bádogosként a legfőbb célunk, hogy ügyfeleinknek élhető, biztonságos otthonokat biztosítsunk, és megakadályozzuk a költségesebb, hosszadalmasabb helyreállítási munkálatokat. A legapróbb részletekre is odafigyelünk azért, hogy ezek se okozzanak később bonyodalmakat, hiszen szélsőséges időjárással más évszakokban is számolni kell. Tetőfedő bádogosként a maximumot nyújtjuk a munkálatok során, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a végeredménnyel. A minőségi kivitelezésről szakmai tudásunk mellett a felhasznált alapanyagok is gondoskodnak. Ezek hozzájárulnak ahhoz is, hogy a tető hosszú éveken át megőrizhesse hibátlan állapotát a legcsapadékosabb időszakokban is.

Előzze meg a nagyobb károkat, hívjon minket időben a javítási munkálatokhoz! Weboldalunkon érdemes körbenéznie, ugyanis több korábbi tetőfedő bádogos referenciánkat is meg tudja tekinteni. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért velünk anyagi szempontból is jól járhat. Ha szeretné rábízni tetőfedő bádogos csapatunkra a tetőjavítást, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Bádogos munkák: újítsa fel a tetőt még a tél előtt!

bádogosmunkák

Úgy látja, hogy a téli, csapadékos időszakban problémák adódhatnak a tetőszerkezettel? A beázás komoly károkat okozhat, amelyek kijavítása hatalmas összegeket emészthet fel. Érdemes megelőzni ezt a helyzetet, és szakértőkre bízni a tető ellenőrzését, valamint a bádogos munkák elvégzését.

A tető szerepét talán nem kell magyarázni, ahogy azt sem, mennyire fontos, hogy mindig jó állapotban legyen. Nem csak az építkezés során fontos figyelni a megfelelő kialakításra és a minőségi anyagok felhasználására, hanem a későbbiekben is meg kell oldani az állapotának szinten tartását. Ha a bádogos munka nem szakszerű, az beázással, szélkárral, és más kellemetlenségekkel járhat. Ha a tető megrongálódik egy vihar, vagy jégeső során, számíthatunk a faszerkezet állagának romlására, amely nem csak drága, de életveszélyes is, hiszen az elkorhadt gerendák a tető összeomlásához is vezethetnek. Nem érdemes megvárni a téli időszakot az ellenőrzéssel, illetve a bádogos munkák elvégzésével, hiszen komoly károkkal számolhatunk, ha nem oldjuk meg időben a tetőszerkezet javítását.

Bármilyen hiba javítására van szükség a tetőn, cégünk Önnek is segítséget nyújt. Több évtizedes tapasztalattal, korszerű eszközökkel és kiváló minőségű anyagokkal vállaljuk a bádogos munkák elvégzését. Nem csupán a tetőszerkezet rossz állapotának megszüntetésében, de az ingatlan építése során is a számíthat ránk az ács- és bádogos munkáknál. Tekintse meg szolgáltatásaink hosszú sorát, amiből látni fogja, hogy szinte minden, a házzal kapcsolatos bádogos munka - mint például a lemezfedések készítése, az ablakpárkányok, a kémény- és falszegélyek, a függő- és fekvőeresz-csatornák, a lefolyók, a vízgyűjtők, az orom- és ereszszegélyek, a hajlatbádogok, a véglemezek, a szegletdíszek, a tetőkibúvók, valamint a világítóablakok - kapcsán mi vagyunk a legjobb választás!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne megbízni bennünket a bádogos munkák elvégzésével, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Bádogosmunka megbízható szolgáltatás keretein belül: készüljön velünk az esős időszakra!

bádogosmunkák

Az ősz beköszöntével sokan fontosnak tartják, hogy időben ellenőrizzék az ereszcsatornájukat és az ingatlan tetőszerkezetét, hiszen megrongálódott tetővel, eresszel igencsak kockázatos nekivágni a csapadékos évszakoknak. Az ilyen állapotú épület elemek egyhamar tönkremennek, és jóval nagyobb kárt eredményezhetnek. Egyesek egyedül vágnak neki a javításoknak, azonban az emberek jelentős részének nem állnak rendelkezésre olyan eszközök, anyagok, amikkel minőségi munkát lehetne végezni. Amennyiben Ön is szeretné megfelelő állapotú ereszcsatornákkal, tetőszerkezettel várni a hűvösebb, esősebb időszakot, forduljon hozzánk bizalommal bádogosmunkáért!

Velünk sokkal egyszerűbben készülhet fel az őszi és téli időszakra. A bádogosmunkák keretein belül ellenőrizzük az ereszcsatornákat, tetőszerkezetet, és javítjuk a felmerülő hibákat. Nálunk minden eszköz, anyag rendelkezésre áll a minőségi kivitelezéshez, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel. A bádogosmunkának köszönhetően elkerülheti a nagyobb szerkezeti károkat, kellemetlenségeket, így az egész őszi és téli időszakot nyugodt körülmények között vészelheti át. Nem kell aggódnia még a beázások miatt sem. Rengeteg időt, energiát spórolunk meg Önnek, hiszen nem Önnek kell foglalkoznia kellő tapasztalat és gyakorlat nélkül a bádogosmunkákkal. Profi szakembereink precízen és gyorsan dolgoznak, akik odafigyelnek arra, hogy valóban időtálló végeredményt adjanak ki a kezükből.

Várja Ön is a telet biztonságos otthonában, kerülje el a nagyobb szerkezeti károkat, és bízza ránk mihamarabb a bádogosmunkákat! Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, és kedvező áron elérhető, ezért minket anyagi szempontból is érdemes választani. Weboldalunkon korábbi referenciáinkat is megtekintheti, így Ön is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalan bádogosmunkát végzünk. Ha igénybe venné a szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Ácsmunkákban is profik vagyunk!

épületbádogos

Úgy döntött, hogy építkezésbe fog, mert szeretne olyan környezetben élni, ami minden tekintetben megfelel az igényeinek? Annak érdekében, hogy ténylegesen minden tökéletes legyen, sok esetben szakemberek bevonására lesz szüksége: kőművesre, víz-, gáz- és fűtésszerelőre, vagy éppen épületbádogosra.

Bármilyen épület is az építkezés kitűzött célja, az épületbádogos munkája elengedhetetlen, és nem csupán a tetőn, de egyéb helyeken is. Az épületbádogos számtalan feladatot képes szakszerűen megoldani. Ha szükség van az eresz szakszerű felhelyezésére, szegélyezésre, vagy akár a párkányok behelyezésére, tanácsos egy épületbádogos segítségét igénybe venni. Az esztétikus megjelenés szempontjából a tető díszeinek elhelyezését is célszerű az épületbádogosra bízni, de nem szabad megfeledkezni a tetőszigetelésről sem. A nyár és a kora ősz alkalmas arra, hogy sor kerüljön minden teendő elvégzésére.

Akkor is érdemes egy épületbádogoshoz fordulni, ha egy régebbi épületet szeretne korszerűsíteni. A szakember nem csak a régi ereszek, párkányok és egyéb kellékek cseréjét képes megoldani, de az állapotfelmérésben is lehet számítani rá, így nem csak a javítások oldhatóak meg a lehető legprecízebben, de jelentős összeg is megspórolható. Az épületbádogosnak nem célja, hogy mindent kicseréljen, épp ellenkezőleg: csakis azokat a részegységeket cseréli ki, amelyek javítása gazdaságosan már nem lehetséges.

Fontos továbbá, hogy ha épületbádogost keres, akkor tapasztalt szakembert válasszon, aki számos referenciát tud felmutatni, mert így biztos lehet abban, hogy az Ön otthonán elvégzett munka a lehető legkiválóbb minőséget fogja képviselni.

Amennyiben olyan épületbádogos szakembert keres, aki nem csak hosszú évek tapasztalatával és elégedett ügyfelek hosszú sorával rendelkezik, de az árai is kedvezőek, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk minden, az épülettel kapcsolatos bádogos munkát rövid határidővel vállal el, ezért, ha még a tél előtt szeretné megoldani a feladatokat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ácsmunkákban is profik vagyunk!

ácsmunkák"

Egy családi ház összképéhez nem csupán maga a lakóépület tartozik, az ideális látvány és hangulat megteremtéséhez jelentősen hozzájárul például a házhoz tartozó garázs, tároló, terasz és egyéb kerti berendezés is.

Fontos, hogy ezek a bővítmények is ugyanolyan igényesen legyenek kialakítva, mint a ház, hiszen hiába nyújt szép látványt a lakóépület, ha a körülötte levő építmények rontják a képet, akkor a házon végzett munkálatokra fordított idő, energia és pénz is felesleges.

Mi vállaljuk a ház körül felmerülő különféle ácsmunkák elvégzését is, mely az ilyen és ehhez hasonló kisebb kerti építményekre és bővítményekre terjed ki.

Ha minket választ, nem csak háza, hanem az épület környékén, kertben található kiegészítő építmények is igényesen kivitelezettek és esztétikusak lesznek annak érdekében, hogy Ön otthona minden szegletében jól érezze magát!

Amennyiben otthonában vagy környékén szükség van valamilyen ácsmunka elvégzésére, garázzsal, kerti pavilonnal, tárolóval, vagy egyéb létesítménnyel szeretné bővíteni a házat, és megbízható szakembereket keres, bátran forduljon hozzánk!

Tetőtér beépítések

Szigeteléstől a gipszkartonozásig. Ami fontos, hogy egy épület tetőszerkezetét és a kapcsolódó bádogos szerkezeteket a komolyabb hibák elkerülése érdekében célszerű legalább évente egyszer karbantartani. Például a tető átvizsgálása, a törött fagyott cserepek lecserélése, a csatornák, lefolyók kitisztítása, a lefolyók forrasztásainak átvizsgálása, javítása.
Ha ezekre az apróbb munkákra nem sajnál költeni, hosszú távon komoly pénzeket spórolhat meg.

Tetőtér beépítésén gondolkodik?

Szeretné bővíteni otthonát, azonban ez csak felfelé lehetséges?

Akkor jó helyen jár, hiszen a RÁ+RÁ Bádogos Bt. tetőfedéssel, szigeteléssel, ács munkálatokkal és tetőtér beépítésével is foglalkozik!

Vállalkozásunk összegyűjtött Önnek néhány tetőtér beépítésével kapcsolatos praktikát!

A tetőtér roppant előnyös lehet anyagi szempontból, hiszen jóval egyszerűbb a felfűtése, mint egy nagy belmagasságú helyiségnek. Ezen felül esztétikailag is nagyon mutatós, a ferde fa például egészen feldobhat egy hálószobát vagy nappalit.

Alapjában véve a tetőtér beépítésénél egy fő kérdést kell megválaszolni, mégpedig, hogy a ház tervezése során számoltak-e a tetőtérrel vagy sem. Amennyiben előbbi szituáció érvényes, jóval könnyebb a helyzet. Utóbbi esetén előzetes vizsgálatok szükségesek, azzal kapcsolatban, hogy az alap elbírja-e a plusz súlyt, illetve, hogy elég-e a belmagasság a kialakításhoz.

Felkeltettük érdeklődését? Tetőtér beépítést szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Profi bádogost keres, kedvező árakkal?


Megtalálta!

A bádogos munka hazánkban elég későn, csak a 15. század körül terjedt el. Azonban az 1900-as évek végére ez a mesterség javarészt eltűnt. Manapság is csak épület bádogossal lehet találkozni. Az épület bádogos biztosítja a szóban forgó létesítmény vízmentességét a csatlakozásoknál, mint például az eresz vagy a tetőkibúvó. Ebből kifolyólag elvégzi a csapadékelvezetésre vonatkozó munkálatokat is. A tető dekorációi, mint a szélkakas is az bádogos kezét dicsérik.

A bádogos munka mellett, szolgáltatásaink körébe tartozik még:

• Tetőfedés
• Tetőszigetelés
• Ácsmunkák
• Tetőtér beépítések

Ehhez a manapság ritka szakmához valóban kevesen értenek igazán, de a mi csapatunk csak profikból áll. Szaktudásunk és ügyfélorientált hozzáállásunk az elégedettség és a siker kulcsa. Munkánkra igényes kisvállalkozás vagyunk és a minőség terén kompromisszumot nem kötünk.

Ha bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi elvégezzük a munka nehezét Önnek!

Lemezburkolatok egyéni igények szerint


lemezburkolatok Családi házak esetében igen népszerű és dekoratív megoldás a fa, mint alapanyag használata a szerkezeti elemeknél. Azonban ez nem csupán a kivitelezés során jelent megterhelő kiadásokat, hanem időről időre gondot okoz a karbantartás és a felújítás.

Annak ellenére, hogy a megfelelő kezelés mellett és a minőségi és tartós festékek használatával dekoratív felületeket hozhatunk létre, az időjárási viszonyok nem kedveznek ennek az anyagnak. A környezeti hatások, úgy mint csapadék, pára, UV sugárzás, vagy hőingadozás és a kártevők is előidézhetnek folyamatos minőségromlást. Ezzel szemben az igényesen és kellő szakértelemmel kivitelezett lemezburkolatok időtálló, tartós védelmet nyújtanak, amelyeket nem kell időről időre kezelni és karbantartani. Napjainkban széles színválasztékban elérhetőek a lemezburkolatok, maximálisan igazodva az esztétikai elvárásokhoz.

Ha Ön is a tartós megoldás mellett döntene, válasszon lemezburkolatokat és maximális hozzáértéssel megvalósítjuk elképzeléseit! További információkért keressen fel elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Válassza a legmegbízhatóbb ereszcsatornákat!


ereszcsatorna Az ereszcsatorna a ház szerkezetének igen fontos része, hiszen ez vezeti el a vizet a tetőről. Amennyiben nem jó minőségű, túl régi, esetleg lyukas az ereszcsatorna, úgy olyan irányba terelődhet a víz, mely akár beázást is eredményezhet.

Természetesen elsősorban a házépítésnél merül fel a kérdés, hogy milyen ereszcsatornát érdemes választani. A RÁ+RÁ Bádogos Bt. összegyűjtött Önnek néhány szempontot, amit érdemes figyelembe venni vásárláskor.

Az ereszcsatorna alapjában véve műanyagból és fémből készülhet. Előbbi sokkal ritkább, családi házakhoz nem is nagyon javasolják őket. A fém változat további két csoportra bontható, a felületi védelem nélkülire és a felületi védelemmel ellátottra. Ezek a tényezők leginkább a csatorna tartósságára vannak hatással. Hasonlóan fontos az esztétikai szempont, hiszen házunk külső részén, feltűnő helyen fog majd elhelyezkedni. Végül érdemes említést tenni az árról, ez természetes igen széles skálán mozog.

Javíttatná ereszcsatornáját? Elnyertük bizalmát? Akkor ne késlekedjen, telefonáljon még ma!

Milyen a jó tető?


tetőfedő munka Napjainkban az időjárás rendkívül szélsőséges, egyik pillanatról a másikra jön egy nagyobb vihar, széllökések és ezek a tetőnk szerkezetét erőteljesen rombolhatják. A jó tető azonban bírja az időjárás kiszámíthatatlanságait, a viharokat, a vizet.

A tetőszerkezet építése előtt végig kell gondolnunk, hogy milyen körülményeknek kell megfelelnie a későbbiekben. Ha az időjárás indokolja, akkor meg kell erősíteni a szerkezeti elemeket, ha tetőtérrel számolunk, akkor is masszívabb konstrukciót kell kialakítanunk és számolnunk kell a szigetelés okozta súlytöbblettel is. A cserép típusának kiválasztásakor mérlegelnünk kell, hogy a ház szerkezete mekkora súlyú tetőt bír el, ettől függően lehet cserép- vagy palatető.

Néhány havonta érdemes szakemberrel megvizsgáltatni a tető állapotát. Szükség van a rendszeres karbantartásra, hogy lássuk, egy-egy vihar milyen súlyos károkat okozott, megrongálódott-e a szerkezet.

Ha szeretné Ön is megvizsgáltatni háza tetőjének állapotát, keressen minket bizalommal! Forduljon hozzánk tetőfedő munkáival!Kémények kialakítása családi házán


kémény kialakítása A kémény alapvető elem egy családi ház építése során, melyet fontos megtervezni, hogy minden szempontnak megfeleljen. Az energia termeléséhez szükséges tüzelőanyag elégetése és az ebből származó felesleges anyagok a kéményen keresztül távoznak, így a bent élők számára nem károsak.

Házunk kéménye egy olyan csatorna, melynek kivezetése a tetőn végződik, és ezen keresztül távoznak a fűtés során létrejött égéstermékek. A kémény tervezéséhez fontos figyelembe vennünk, hogy milyenek otthonunk adottságai, milyen fűtőberendezést használunk és ehhez hogy tudjuk biztonságosan kapcsolni az elvezető kéményünket. Érdemes ehhez szakember segítségét kérni, hiszen egészségünkről és biztonságunkról van szó, amikor a kémény működéséről beszélünk.

Ha Ön is szeretné, hogy a fűtés során felhalmozódott felesleges, egészségre ártalmas égéstermékek biztonságban a szabadba kerüljenek, terveztesse szakemberrel kéményét! Mi vállaljuk kémények beépítését, karbantartását, vizsgálatát! Forduljon hozzánk, ha profikat keres kéménye kialakításához!

Tetőtér beépítés Önnek is!


tetőtér beépítés Építkezik, vagy családi háza bővítésén töri a fejét? Szeretné háza alapterületét megnövelni, de még nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Van az Ön számára egy praktikus ajánlatunk: építessen tetőteret és toldja meg házát egy emelettel!

Milyen előnyökkel jár a tetőtér? Először is a tetőtéri helyiségek elhelyezkedésükből adódóan sokkal napfényesebb, világosabb terek kialakítását teszik lehetővé. Ebből következik, hogy a tetőtér használatával Ön sokkal kevesebb áramot és fűtést is használ, hiszen később kell felkapcsolni a lámpát és a fűtést sem kell maximumra venni egy olyan helyiségben ahova a legtovább süt be a nap. A tetőtér további előnyei közé tartozik, hogy ide érnek el legkésőbb az utcáról beszűrődő zajok, így csendes és nyugodt megoldás új élettér kialakítására.

Mi mindezt képesek vagyunk megadni Önnek! Csapatunk gyorsan, megbízhatóan és kedvező árakkal dolgozik. Építesse be tetőterét hozzáértő, szakavatott csapattal és hívjon minket most! Bővítse házát Ön is egy igazán praktikus megoldással, legyen tetőtere!

Tegye egyedibbé házát!


szegletdísz Az ember rengeteg pénzt, energiát és időt fektet bele abba, hogy házát minél otthonosabban, biztonságosabban és az igényeinek legmegfelelőbb szempontok szerint alakítsa ki. Noha nincs két egyforma ház, sokszor úgy tűnik, hogy mind egyfajta séma szerint készül, és nincsen rajta semmi egyedi: ha Ön szeretné, hogy otthona egyedibb formát öltsön, érdemes elgondolkoznia a szegletdíszek alkalmazásán.

Mi is az a zegletdísz? A szegletdísz házunk tetőjére erősített egyedi tervezésű, és kidolgozású dísz, mely lemezekből készül, formája és kivitelezése csak az Ön igényeitől és megrendelésétől függ. Ha zavarja a galambok sokasága háza tetején, még az is megoldható szegletdísszel.

Amennyiben szeretné különlegessé tenni otthona külsejét valamilyen egyedi, személyre szabott bádogos remekművel, én állok rendelkezésére! Ossza meg velem elképzeléseit, és elkészítem Önnek az igényeinek megfelelő szegletdíszt, amivel egyedivé varázsolhatja otthonát.

Forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Ékesítse otthonát egyedi megoldásokkal!


ereszcsatorna Ha kimondjuk azt a szót, hogy ereszcsatorna, először mindenkinek egy egyszerű szürke, vagy rézszínű cső jut eszébe, ami elvezeti a vizet és szennyeződéseket a tetőről.

Egy ereszcsatorna építése azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Szakértő keze munkáját, pontos tervezést és tökéletes kivitelezést igényel. Erre specializálódott a mi csapatunk! Van azonban valami, amiben mi különbözünk másoktól: a szakmánk iránti odaadás és szeretet. Ezért tudjuk a professzionális munka mellett igazán egyedivé varázsolni otthonát.

A bádogosmesterség a lakatos és kovácsmesterségből alakult ki, átörökölve és továbbfejlesztve, finomítva a használt szerszákokat, ezáltal képessé váltak nagyon finom, egyedülálló és díszes munkák kivitelezésére.

Legyen az Budapesten vagy környékén, emeletes vagy családi kertes ház, minden típusú ingatlannak szüksége van a tökéletes vízelvezetésre. Adjon otthonának új külsőt különleges ereszcsatorna és párkányzat kiépítésével! Egyedi tervezésű, díszes vízgyűjtők kivitelezését is vállaljuk!

Válasszon minket, hogy egyedivé varázsoljuk otthonát és biztosítsuk a tökéletes vízelvezetést!

A tető belső szigetelése


tető belső szigetelése Napjainkban a folyamatosan növekvő kiadások következtében egyre többen fordulnak a gazdaságosabb, korszerűbb és minőségi megoldásokhoz otthonteremtés, felújítás, valamint korszerűsítés alkalmával. A tető szigetelése kiemelten fontos, hiszen fűtési kiadásaink csökkenthetőek, valamint otthonunk állapota hosszútávon is megőrizhető, mivel az elsődleges cél a tetőszigetelések és épületszigetelések során a megbízható fagyhatár és hőtartó képesség kialakítása.

A tető belső hőszigetelése során számos probléma megoldható hosszútávon egyszeri befektetéssel, mivel a ház legnagyobb hő vesztesége gyakran a rosszul szigetelt tetőnek köszönhető, valamint a párásodás is igen komoly problémákat okozhat. A tető belső oldalának szigetelése gazdaságosabb megoldást kínál a tulajdonosok számára, ugyanakkor minőségileg maximális eredmény érhető el.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja tetők belső oldali szigetelését, melynek köszönhetően gazdaságosan működtethető, komfortos otthont teremthet! Tekintse meg weboldalunk információit, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A tetők változatos világa: magas tető


tető felújítás A házak az esetek túlnyomó többségében falakból, aljzatból és tetőből épülnek fel. Amennyire magától értetődik ez a kijelentés, annyira meglepő lehet sokak számára, hogy mennyi minden múlik a megfelelő tetőtípus kiválasztásán. Lássuk, milyen fajták léteznek!

A tetőket alakjuk és alapanyaguk szerint különböztetjük meg. Előbbinél a lejtés és a hajlásszög a meghatározó ismérv, ebből fakadóan az alábbi típusokról beszélhetünk: lapos, kishajlású, közepes hajlású és meredek hajlású, a magas tető.

A magas tető igen elterjedt forma, mely tájegységenként valamelyest eltérő képet mutat. A szerkezet a következőkből épül fel: fedélszék, héjazattartó és maga a héjazat. Utóbbi, vagyis a héjazat több technikával és több anyagból készülhet, így lehet pikkelyes (pl.: cserép), táblás (pl.: bordás lemeztábla), kemény és lágy összefüggő fedés, és kévefedés, mely leginkább a különféle szálas anyagokkal történő tetőfedést jelenti.

Válassza a profikat, keressen fel minket tető felújítással kapcsolatos elképzeléseivel!

Az ereszcsatornák formája


ereszcsatorna Az ereszcsatorna rendkívül fontos eleme családi házunknak, hiszen a csapadékot ezen keresztül vezethetjük el a ház falának sérülése, beázása nélkül. Az ereszcsatorna alakjának eldöntése így fontos eleme lehet az előzetes tervek elkészítésének. Egy jól elkészített ereszcsatorna nem kidobott pénz, tökéletesen betölti funkcióját és óvja házunk falát is.

A függő ereszcsatorna a leginkább ismert és elterjedt típus, amely jól látható a ház oldalán, így érdemes odafigyelnünk a színére, hogy ne üssön el a homlokzat színétől és házunk egységes képet mutasson. Ezt az ereszcsatornát kampóval szerelhetjük fel a ház homlokzatára. A fekvő ereszcsatorna, vagy más néven rejtett csatorna a tető szegélyére fekszik fel, ennek tisztítása körülményesebb, ám érdemes megfontolnia annak, aki nem szeretné, hogy ereszcsatornája nagyon látványos legyen.

Ha Ön is szeretne egy minőségi és jól funkcionáló ereszcsatornát a csapadék elvezetésére, keressen fel bádogos munkák elvégzéséért! Kérdéseivel és ötleteivel forduljon hozzám bizalommal!

Vízgyűjtő a háztartásban


ereszcsatorna Ön is gyakran találkozik a csapadékos hónapokban a tetőről lefolyó víz bosszantó jelenségével? Szeretné hasznosítani az esővizet? A vízgyűjtő a megoldás!

A vízgyűjtőnek köszönhetően a tetőről lefolyó és az ereszbe összegyűjtött víz nem a ház környékét áztatja el, nem teszi sarassá az udvart, emellett az összegyűjtött esővíz számos tevékenységre használható a házkörüli munkák során, ezáltal spórolhatunk a vízszámlán és kevésbé terheljük környezetünket.

Az összegyűjtött víz legideálisabb felhasználási módja a növények öntözése, de természetesen sokféle felhasználási módjai lehet az összegyűjtött víznek, például autómosás, vagy takarítási tevékenységek során is hasznosíthatjuk. A vízgyűjtő télen is a megfelelő célt szolgálja, mert a hó elolvad az ereszben, ami víz formájában folyik bele a víztározóba. Az ereszcsatornát érdemes behálózni, így a vízzel nem folyik le a lehullott falevél sem.

Ha Önnek is szüksége van vízgyűjtőre otthonában, keressen fel minket bizalommal és bízza ránk a bádogos munkát!

Még több tudnivaló a vízgyűjtőkről


vízgyűjtő Kétségtelen, hogy a vízgyűjtő rendkívül hasznos funkciót lát el. Ha már eldöntöttük, hogy szükségünk van egy ilyen berendezésre, érdemes körültekintőnek lenni és több szempontból megvizsgálni a kérdést. Lássuk, mire érdemes figyelnünk a vízgyűjtővel kapcsolatban!

  • . Fontos, hogy az esővíz át legyen szűrve, így érdemes beszerezni egy jó minőségű szűrőt. Ez az elem nagy szerepet játszik a működésben, hiszen a szennyeződéseket maradéktalanul ki kell szűrni.
  • . A szivattyú optimális működése is hasonlóan jelentős. Ha nem megfelelő szivattyút választunk, akkor nem lesz megfelelő a nyomás a víztartályban, ami könnyen meghibásodáshoz vezethet.

Összefoglalva érdemes minden alkatrészre nagy hangsúlyt fektetni, hiszen ezek együttes működése garantálja a kiváló és hosszú távon hatékony eredményt.

Vízgyűjtőkkel, valamint egyéb bádogos munkákkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, szakértő munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!


Milyen kéménytípusokról beszélhetünk?


kéményépítés Amikor építkezéskor, vagy a ház alaposabb felújításakor sorra kerül a kémény, fontos tisztáznunk néhány szempontot annak érdekében, hogy a kémény a jövőben megfelelően és biztonságosan tudjon teljesíteni.

Milyen kéménytípusokkal találkozhatunk?

A leggyakrabban előforduló kéményfajta az egyhéjú kémény. Ez esetben béleletlen, hagyományos kéményről beszélhetünk. A kémények szinte mindig téglából készülnek, és csak fával való tüzelésre alkalmasak, ellenkező esetben a kondenzvíz, és a savképződés alaposan tönkreteszi ezeket. Minőségük javítása érdekében kéménybélést építenek bele, mely utólag is kivitelezhető, így máris erősebb, többhéjú kéményt kapunk.

A másik két kategória a két- és háromhéjú kémény, melyek már béleltek. Hőszigetelésük és felépítésük igen jó, alkalmazhatóak kazánfűtés esetén is.

Amennyiben magasan képzett szakembert keres kéménye megépítéséhez, a legjobb helyen jár! A részletekért tájékozódjon weboldalamon, vagy keressen a feltüntetett elérhetőségeimen akár már ma!


Miért figyeljünk az ereszcsatorna karbantartására?


ereszcsatorna karbantartás Az őszi, téli időjárás gyakran megviseli az ereszcsatornát, a nem megfelelő helyeken felgyülemlett hó és esővíz olyan károkat okozhat, melyekre csak tavasszal derül fény, és a rossz állapotú ereszcsatorna komoly károkat okozhat a házban.

A csatorna a saját értékének a többszöröséért felelős, az épület egyik legfőbb állagmegóvója. Az épületvizesedések, csöpögések, szivárgások, rozsdásodás komoly problémák okai lehetnek, ezért fontos évente legalább egyszer ellenőrizni az eresz állapotát. Számos intő jele van annak, hogy az ereszcsatorna felújításra szorul.

A három leggyakoribb probléma az eltömődés, a szivárgás és a kiköpő hiánya. Ha azt látjuk, hogy rozsdás, csöpög, szivárog az ereszcsatorna vagy a lefolyócső az illesztések mentén, illetve ha vizesedik a házunk fala, lábazata, a javítást ne halogassuk tovább. Az eresz karbantartásával sok egyéb - így a homlokzatot, lábazatot, nyílászárókat érintő - felújítástól kímélhetjük meg magunkat.

Ha Ön is megfelelően funkcionáló ereszcsatornát szeretne, bátran keresse szakembereinket!


Miért kell karbantartani rendszeresen a tetőt?


A tető felújítás, karbantartás menete A tető rendszeres, jó működéséhez évenkénti karbantartás, és esetleges tető felújítás szükséges. Soha nem szabad ezt a folyamatot elhanyagolni, mert abból a későbbiekben nagyobb problémák is adódhatnak.

A tető felújítás, karbantartás menete

Első lépésként érdemes minden évben leellenőriznünk a tető állapotát, hogy az adott év milyen károkat okozott, és azokat még időben orvosoljuk. Ha el van hanyagolva a tető, jelentősen lerövidül az élettartama, a pénzügyi kiadásokról már nem is beszélve. Figyelni kell az épülethez közel elhelyezkedő fákra, növényzetre is, nem ajánlatos hagyni, hogy ránőjenek az épületre, mert ezek is nagyobb károkat okozhatnak. A leeső levelek például eltömíthetik az ereszcsatornákat, a vápákat és egyéb vízelvezetési utakat, így a felgyülemlett víz gond nélkül beszivároghat a cserepek alá, a lakásunkba, a szobákba, az állandó nedvességtartalom pedig gombásodást és penészesedést idézhet elő, mely egészségügyileg károsan hat az emberre.

Ha a tető felújítás ideje eljött, ne várjon tovább! Lépjen velünk kapcsolatba!


Tetőszerkezet típusok


Tetőszerkezet típusok A bádogosok a tetőszerkezeteket többféle szempont szerint csoportosítják, de az első és talán a legszembeötlőbb szempont az a tetősíkok vízszintessel bezárt szöge, illetve hajlásszöge.

Eszerint a szempont szerint megkülönböztetünk lapos tetőket, melyeknek a hajlásszöge csupán 1-2 fok, ami leginkább a csapadékvíz elvezetéséhez szükséges.

A másik nagyobb csoportba tartoznak a magastetők, melyen belül megkülönböztetünk alacsony hajlásszögű magastetőt, ennek hajlásszöge általában 10-15 fokig terjed, illetve a hagyományos értelemben vett magastetőket. Fontos tudni, hogy az alacsony hajlásszögű magastetőket általában ipari épületekhez használják, és gyakran készülnek acél, illetve vasbeton szerkezettel, ezzel szemben a magastetőket inkább úgymond civil, vagyis lakó és közösségi épületek építésénél használják, és általában faszerkezettel készülnek.

A magastetők további csoportokra bonthatók a tetőgeometria és a teherhordó rendszer szerint. Tetőgeometria szerint rengeteg féle tetőt felsorolhatunk, például nyeregtető, oromzatos kontytető, toronytető, sátortető stb. Továbbá meg kell említenünk az íves felületeket, melyek közé sorolhatjuk többek között a kúptetőket, gömbkupolát.

Bármilyen típusú tetőt is válasszon, egy jó bádogos elengedhetetlen a munkálatokhoz. Amennyiben precíz és pontos munkára van szüksége, forduljon hozzám bizalommal!Viharkárokra is van megoldás!


tető Egy ház tetőszerkezete, illetve annak épsége az első számú követelmény egy komfortos és biztonságos otthon kialakításához. Habár a tető épségével viszonylag ritkán kell törődnünk, azért megesik, hogy az megrongálódik, és ilyenkor ki vagyunk téve az időjárás viszontagságainak, és valljuk be, annál kevés ijesztőbb dolog van, amikor a szobát egyszer csak elönti az esővíz.

A tetőben egyik percről tehet kárt egy hirtelen jött, nagy erősségű vihar. Amennyiben a tető már nincs jó állapotban, úgy a viharnak is könnyebb dolga van. Egy-egy elmozdult cserép, meglazult tégla, elöregedett tetőszerkezet, egy kidőlt fa elég ahhoz, hogy az addig stabilnak tűnő tető egy csapásra lakhatatlanná vagy diszkomfortossá teheti a lakást. Ilyenkor szakszerű és gyors segítséggel orvosolható a probléma. Ezt a segítséget egy tapasztalt bádogos tudja Önnek megadni.

Forduljon hozzám bizalommal és vegye igénybe szakmai segítségemet akkor is, ha vihar okozta károk helyreállításáról van szó! Megadott elérhetőségeimen érdeklődhet a részletekről!Ácsmunkával az igazi gyerekkorért


ács Kerti házikót szeretne gyermekének, de nincs rá ideje? Szívesen felépítené, de nem tudja, hogyan lásson hozzá?

Minden kisgyerek álma egy olyan saját zug, ahová bármikor elbújhat játszani a barátaival, vagy akár egyedül is. Szülőként szívesen megadunk mindent csemetéinknek, de bizony, van olyan feladat, amihez jól jön egy szakértő ács keze munkája. Ilyen egy kerti házikó is, amely nemcsak gyermekének lehet biztonságos játszóház, de ha minőségi ács keze alatt épül, akár még unokái is élvezhetik a remekül megépített kerti házikó oltalmát.

Amiért érdemes minket választania:
Elkészült munkáink hosszú távon részesei lehetnek gyermekei életének.
Kisvállalkozóként kiemelten figyelünk ügyfeleink igényeire, hiszen számunkra a vevői elégedettség a legfontosabb.
A kerti játszóház felépítésénél nemcsak az ácsmunka, a bádogos munka is fontos, ám mi mindkettővel szolgálhatunk, így a tetőfedés is egy kalap alatt megoldódik.
Amennyiben Ön is szeretné csemetéje gyerekkorát vidámabbá tenni, keressen minket bizalommal!


Milyen cserepet válasszunk a tetőfedéshez?


Milyen cserepet válasszunk a tetőfedéshez? Hazánkban az egyik leggyakoribb tetőfedő anyag a cserép. Ebből kifolyólag az új házak építésénél vagy a régiek újrafedésénél is ez szokott dominálni. A tetőfedés azonban nem kis anyagi megterhelést jelent, ezért érdemes alaposan mérlegelni, hogy milyen típusú cserepet választunk.

1. Az égetett agyag cserép Ez természetes alapanyagból készült, környezetbarát építőanyag. Az égetett cserepet vályog, illetve agyag alkotja, ezt vízzel keverik, valamint levegővel szárítják, és gázzal égetik ki. Előnye, hogy hosszú élettartammal rendelkezik és gazdaságos megoldást jelent. Esetében nagyobb súllyal kell számolni, amiből kifolyólag masszívabb tetőszerkezettel kell kalkulálni.

2. A betoncserép A betoncserép az elmúlt évtizedben lett igazán népszerű. Előnye, hogy rendkívül precíz méretpontossággal számolhatunk az esetében, továbbá kevés vizet vesz fel, ami kiváló fagyállóságról tanúskodik. Felrakásuk könnyedén megoldható, nem beszélve a javításukról sem. Mozgatásuk azonban némileg nehezebben kivitelezhető.

Ha Ön is egy profi tetőfedőt keres, akkor a legjobb helyen jár! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken!Az ereszcsatorna kivitelezéséről bővebben

Az ereszcsatorna kivitelezéséről bővebben

Az ereszcsatorna rendszer feladata az, hogy az esővizet és a hóolvadékot maradéktalanul elvezesse. Ha az ereszcsatorna nem funkcionál tökéletesen, az beázásokhoz vezethet a házfalon, a homlokzaton, de súlyosabb esetben az alapzat megsüllyedésével is szembe kell nézni.

Hogyan biztosíthatjuk, hogy az ereszcsatorna maradéktalanul ellássa a feladatát? A gondos tervezés és a körültekintő kivitelezés fontos, egy profi és megbízható bádogos munka ilyen eredményre vezet. A minőségi alapanyagoknál, a pontos méretezésnél és a kiegészítők illeszthetőségénél, szerelhetőségénél kezdődik minden.

A kivitelezés nem kevésbé fontos. Ideális esetben az ereszcsatorna rendszert az építkezés folyamán, a tető felhelyezése előtt kell felszerelni. Azonban némelyik bádogos megcseréli a sorrendet, ebben az esetben figyelni kell arra, hogy a fedés takarjon a csatornára és az eresz lejtése 2-3%-os legyen. Csak így valósul meg az, hogy a víz nem folyik se túl gyorsan, se túl lassan.

Olyan ereszcsatornát szeretne, ami sokáig kitart, tökéletesen ellátja funkcióját és megbízható? Önnek kiváló bádogos munkára van szüksége, hívjon minket bizalommal!Megbízható bádogos munka egész évben!

Megbízható bádogos munka egész évben!

Egy tető bármikor megsérülhet, megadhatja magát, és a kár mértéke is nagyon különböző lehet, nemcsak keletkezésének az időpontja. Lehet, hogy egy kiadós őszi esőzéssel nem bír az elöregedett tető, lehet, hogy a téli hó súlya alatt megadja magát vagy egy nyári vihar okoz súlyos károkat a tető szerkezetében.

Az ilyen és ehhez hasonló váratlan eseményekre nem lehet felkészülni, az egyetlen, amit tehetünk, hogy igyekszünk orvosolni a keletkezett sérüléseket a tetőn. Az ilyen tevékenység a bádogos munkák körébe tartozik. Egy megbízható bádogos gond nélkül képes felmérni a károkat és megjavítani a hibákat, majd megerősíteni a tetőt, hogy ellenállóbb legyen az időjárás elemi erejével szemben.

Amennyiben Önnek is szüksége van minőségi bádogos munkára, keressen fel bizalommal, és vegye igénybe egy igazán rutinos csapat szolgáltatásait! Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, megbízható szakmai tudással és lelkiismeretes munkával minden alkalommal arra törekszünk, hogy a ránk bízott bádogos munka időben és magas színvonalon készüljön el!

Hívjon minket, és kijavítjuk a megrongálódott tetőt Fóton, Gödöllőn és Gyömrőn is!További oldalak: www.akcios-hoszigeteles.hu+36 30 911-87-20

raczattila3@gmail.com

Elérhetőségek