Szolgáltatásaink

KapcsolatReferenciák

Munkáink nem kizárólag a bádogos szerkezetek építésére, javítására korlátozódik. Tekintettel arra, hogy a tető egy összetett szerkezet. Gondolunk itt elsősorban az ács– és tetőfedő munkákra, sőt a belső szigetelésekre és tetőtér beépítésekre is.
Az elmúlt évek alatt kiváló csapatot sikerült összekovácsolni, akik szintén magas színvonalon képviselik szakmájukat és szeretik a kihívásokat.
Szolgáltatásainkat társasházaknak, ipari ingatlanoknak, raktárak tulajdonosainak, közintézmények vezetőinek és nem utolsósorban Budapest és környékén, családi házakban élőknek ajánlom.

Bádogos munkák

Lemezfedések készítése, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók, vízgyűjtők, vápák, hattyúnyak, kiköpők, oromszegélyek, ereszszegélyek, hajlatbádogok, véglemezek, szegletdíszek, tetőkibúvók, világító ablakok és egyéb bádogos szerkezetek javítása, vagy új szerkezetek kialakítása, gyártása és beépítése.

Beázik a tető? Sürgősen bádogosra van szüksége? Telefonáljon most!

Tetőfedő munkák

Beázott a tetőtér? Megsérült a palatető?

Hívjon minket és megoldjuk a tetőjavítást!

Azzal mindenki tisztában van, hogy a nem megfelelő szigeteléssel sok többletköltséget generálhat magának. Azonban ugyanez a helyzet áll fenn akkor is, ha a tető rossz állapotban van, megsérült és javításra szorul.

Ha a tetőcserepek megsérülnek, az a víz beszivárgását okozhatja, ami károsíthatja a födémet is. Ez pedig még több anyagi kárhoz vezethet, ráadásul balesetveszélyes is meggyengült tartógerendák alatt élni. Főleg a téli havazások előtt érdemes megnézetni a tetőt, hiszen a súlyos hótömegek még nagyobb problémát okozhatnak a tetőszerkezetben.

A tetőn való munka szakértelmet, odafigyelést és biztonságos rögzítést kíván, ezért célszerű szakembert hívni. Mi kedvező árakkal és nagy tapasztalattal állunk megrendelőink szolgálatára, legyen szó bárminemű tetőjavításról. Gyorsan és precízen oldjuk meg a problémákat, hogy az Ön otthona újra száraz és biztonságos legyen.

Ne késlekedjen, keressen fel minket és egyeztessünk időpontot!

Palafedések javítása, mindenféle cserép és zsindelyfedés készítése, javítása, tetősík ablakok beépítése.

Tetőfedő munkák

Tetőszigetelés

Lapos tetők szigetelésének javítása, új szigetelés készítése a legújabb technológiával.

A lapostető szigetelése igen fontos, bármilyen jellegű épületről legyen szó. Az építmény hőjének körülbelül 30%-a a tetőn keresztül távozik, ezért nagy jelentőséggel bír energiatakarékosság szempontjából. A lapostető szigetelése által egy hosszútávon költséghatékony megoldáshoz juthat.

A hagyományos tetővel ellentétben erről nem folyik le az esővíz olyan könnyedén, így a tetőszigetelésnél törekedni kell a minél biztonságosabb vízszigetelésre is. Az általunk kínált tetőszigetelési szolgáltatással megóvhatja lakásbelsőjét, értékeit, termékeit a beázás okozta károktól.

Ha a lapostető közlekedésre is szolgál, akkor a lépésálló szigetelés a javasolt megoldás. Profi szakembereink korszerű eszközökkel, alapanyagokkal és nagy tapasztalattal végzik a tetőszigetelési munkákat. Nem számít, hogy lakóépületről, raktárról, irodaházról vagy gyárépületről van szó, mi megoldjuk a szigetelést.

Ha minket választ, nem lesz többé gondja a lapostető szigetelésével!

Keressen minket telefonon vagy e-mailen és egyeztessünk időpontot!

Ácsmunkák

Meglévő tetők javítása, cseréje, új tetőszerkezetek építése, fafödém készítés, garázsok, kerti tárolók, kerti pavilonok, előtetők, teraszok, árnyékolók építése.

Tetőtér beépítések

Szigeteléstől a gipszkartonozásig. Ami fontos, hogy egy épület tetőszerkezetét és a kapcsolódó bádogos szerkezeteket a komolyabb hibák elkerülése érdekében célszerű legalább évente egyszer karbantartani. Például a tető átvizsgálása, a törött fagyott cserepek lecserélése, a csatornák, lefolyók kitisztítása, a lefolyók forrasztásainak átvizsgálása, javítása.
Ha ezekre az apróbb munkákra nem sajnál költeni, hosszú távon komoly pénzeket spórolhat meg.

Profi és megbízható bádogost vagy tetőfedőt keres? Kérjen árajánlatot!

A lemezfedés számtalan előnye​

Lemezfedés rövid kivitelezési idővel, a tulajdonosok igényeire szabva! Bízza ránk a munkát, és élvezze a szakszerű tetőfedés előnyeit hosszú távon!

A tetőfedés ma már sokféle technika és alapanyag használatával történhet, a klasszikus kerámia tetőcserép mellett olyan megoldások hódítanak, mint amilyen a zsindely, és egyre nagyobb teret nyer a lemezfedés is. Utóbbit ipari és mezőgazdasági épületek esetében szoktuk meg, ám számtalan előnye családi házak esetében is remekül érvényesül, így nem meglepő, hogy ilyen környezetben is egyre gyakrabban alkalmazott megoldás. Ami elsőre megfogja az érdeklődőket a lemezfedés láttán, az a letisztult dizájn, ami jól illeszkedik a manapság oly népszerű modern stílushoz. A tetőfedés azonban olyan, hosszú távra szóló projekt, amit nem lehet kizárólag a megnyerő látványra építeni. Nézzük, milyen egyéb érvek szólnak a lemezfedés mellett!

Az acéllemezek könnyűek, ugyanakkor rendkívül erősek, strapabírók, ellenállnak a szélsőséges időjárási tényezőknek. Ennek megfelelően a szakszerűen kivitelezett lemezfedés időtálló, ráadásul a tetőfedésnek ez a formája csekély karbantartási igénnyel bír. A lemezek sima, egyenes felületén nem tudnak megtapadni a szennyeződések, és a moha sem, melynek eltávolítása más anyagok esetén igazi kihívást jelentő feladat. A hosszú távú előnyök mellett nem lehet figyelmen kívül hagyni a rövid távú előnyöket sem, a lemezfedés gyors megoldást jelent, ráadásul az ára is rendkívül kedvező.

A tetőfedés minden módszeréről, így az acéllemezek alkalmazásáról is elmondható, hogy bármennyire is meggyőző, tanácsos hozzáértővel is megvitatni a döntést. Egy szakember meg tudja ítélni, hogy az adott tetőszerkezethez milyen anyag illik, illetve a környezeti adottságokat figyelembe véve praktikus választást jelent-e a lemezfedés.

Ha a tető felújítása, korszerűsítése előtt áll, kérje bátran segítségünket, és bízza profi csapatra a lemezfedést! Kérdéseit szívesen megválaszoljuk, hogy a legjobb döntést hozhassa meg, ha bizonytalan, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

lemezfedés

Épületbádogossal könnyedén újragondolhatja otthona vízelvezetését!

Épületbádogossal könnyedén újragondolhatja otthona vízelvezetését!

Épületbádogossal egyszerűen újratervezheti az ingatlan vízelvezetését. A ház épségének, értékének érdekében gondoskodjon a fontos teendőről!

Bizonyos ingatlanok esetében komoly problémákat okozhatnak például a régi vagy rosszul elhelyezett ereszcsatornák, hiányzó ablakpárkányok. Ilyen körülmények között nem igazán lehet megfelelően gondoskodni a lehulló csapadék elvezetéséről, ez pedig előbb vagy utóbb anyagi károkat is eredményezhet. A heves esőzés a ház szerkezetét is rongálhatja, így pedig nagyon nehéz élhető, gazdaságosan fenntartható otthont biztosítani a család számára. Amennyiben Ön is problémákat észlel az ereszcsatornákkal kapcsolatban, és szívesen újragondolná profi szakemberekkel a vízelvezetést, forduljon bizalommal épületbádogos csapatunkhoz!

Épületbádogos csapatunkkal könnyedén újratervezheti, felújíthatja a problémás vízelvezető rendszert, így megóvhatja otthonát a heves esőzés okozta károktól. Megfelelő szakmai segítséget kaphat tőlünk otthona védelméhez, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Épületbádogosként a fő célunk az, hogy élhető, gazdaságosan fenntartható ingatlanokat biztosítsunk a profin kivitelezett vízelvezető rendszereinkkel. Mielőtt megkezdenénk a tényleges munkálatokat, alaposan megvizsgáljuk az ingatlant. A legapróbb részletekkel is foglalkozunk, hiszen csak így tudunk százszázalékos vízmentességet biztosítani a megrendelőknek. Nem érdemes épületbádogos nélkül hozzálátni a rendszer újratervezéséhez, ugyanis tapasztalat, gyakorlat nélkül előfordulhat, hogy valamiről megfeledkezik az ember, így később könnyen jelentkezhetnek hibák.

Bízza épületbádogos csapatunkra a munkálatokat, teremtse meg profikkal az élhető otthont! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen megbizonyosodhat, hogy kifogástalanul dolgozunk. Rugalmasak, gyorsak vagyunk, nem kell hosszú heteket várnia a befejezésre. Ha kérdései lennének, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Lapostető hőszigetelés: csökkennek a kiadások!

Tetőfedő bádogos cégünk nagy tapasztalattal, kedvező áron, rövid határidőn belül áll rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal, ha gond van a tetővel! 

Sajnos bármikor előfordulhat, hogy gond adódik a tetővel. Jöhet egy nagy széllökés, hirtelen nagy mennyiségű csapadék, ami kárt tehet benne, de az is megesik, hogy egyszerűen elöregszik a szerkezet és már nem képes megfelelően ellátni a feladatát. Ilyen esetekben semmiképp sem szabad házilag nekiállni a javításnak, mindenképp érdemes szólni egy megbízható tetőfedő bádogosnak

Tetőfedő bádogos cég munkájára több esetben lehet szükség, ezeknek csak egy részét képezi a bármilyen okból meghibásodott szerkezetek javítása. Mielőbb szóljunk a szakembernek, ha beázást tapasztalunk, de akkor is, ha még nem ázik be, viszont megsérült, meggyengült a tető, ugyanis előbb-utóbb megtalálja magánbak a víz az utat és súlyosabb károkat okoz. 

Ezen kívül mindenképp keressünk tetőfedő bádogost, ha lakásfelújítást tervezünk a tetőszerkezet felújítását is beleértve, esetleg a tetőtér beépítését tervezzük. A tetőfedő bádogos abban az esetben is segít, ha új tetőkibúvót szeretnénk beépíttetni, de természetesen az eresz, a kémény, illetve a különféle díszelemek, mint például a szegletdíszek kapcsán is fordulhatunk hozzá. Minden esetben fontos, hogy megbízható, tapasztalt céget keressünk a feladathoz. 

Amennyiben éppen ilyen után kutat, jó helyen jár! Cégünk régóta kínál tetőfedő bádogos szolgáltatást, melynek során a legmodernebb technikákat alkalmazzuk. Kedvező áron dolgozunk és igyekszünk rövid határidőn belül teljesíteni a megbízásokat. Érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és pontos árajánlatot kérni, hiszen minden eset más. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és éppen tetőfedő bádogos szolgáltatást nyújtó cégre van szüksége, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Forduljon hozzánk akár még ma! 

Lapostető hőszigetelés: csökkennek a kiadások!

Lapostető hőszigetelés: csökkennek a kiadások!

Lapostető hőszigetelés: csökkennek a kiadások!

lapostető hőszigetelése erőteljesen képes csökkenteni az energiaszámlák okozta kiadásokat, emellett nagyban növeli a komfortérzetet is.

A legtöbb lapostető hőszigeteléssel is el van látva a bitumenes lemezből készülő vízszigetelés alatt; ahol nem, ott érezhető a különbség. A lényegesen hűvösebb levegő nem csak alacsonyabb komfortérzetet jelent, de magasabb fűtési költségeket is, és még így sem nevezhető kellemesnek egy hőszigetelés nélküli otthonban tartózkodni a tél folyamán. Nyáron is hasonló a helyzet, csak épp fordítva: ilyenkor az amúgy többnyire fehér kaviccsal felszórt, ám alapvetően fekete vízszigetelés gyűjti a meleget, és hova máshova is sugározhatná, mint a beltér felé, azaz a benti hőmérséklet akár meg is haladhatja azt, amit kint, a napon mérhetünk. Ilyenkor még a légkondicionálás sem feltétlenül segít, vagy, ha igen, akkor a költségek emelkednek a sokszorosára.

Ebből levonható a következtetés, miszerint a lapostető hőszigetelésére szükség van, méghozzá legalább annyira, mint a vízszigetelésre. azonban nem csak a hiánya okozhat problémákat, hanem a sérülései is.

Mindenki hallhatott már az úgynevezett hőhidakról; ezek a legtöbbször olyan területek a födémben, illetve a falakban, ahol valamilyen oknál fogva átjut a hideg; ilyen lehet például a lapostető hőszigetelésének sérülése is. Ez ugyan nem okoz jelentős lehűlést a beltérben, a problémák más természetűek: a hideg ponton kicsapódik a pára, ami penészesedést okoz, illetve roncsolja a festést, a vakolatot, foltosodik, egy szóval nem esztétikus, sőt, akár az egészségre is káros lehet. Amennyiben ilyet tapasztalunk, érdemes azonnal megvizsgáltatni a lapostető hőszigetelését, mert esélyes, hogy a vízszigetelés is megsérült, az pedig beázást eredményez!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a lapostető hőszigetelésével kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek új hőszigetelés kialakítására, vagy meglévő javítására, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tetőfelújítás: végeztesse el még a tél beállta előtt!

tetőfelújítást nem érdemes sokáig halogatni, különösen akkor nem, ha közelít a csapadékos időszak.

Ha egy tető nincs jó állapotban, esetleg már be is ázik, akkor minél hamarabb gondoskodni kell a tetőfelújításról, mivel az elhanyagolása sokkal súlyosabb problémákhoz is vezethet, amelyek lényegesen nagyobb összeget emésztenek majd fel, mint a tető felújítása. A beázástól nem csak a tetőszerkezet fa elemei kezdenek el korhadni – amelyek cseréje már önmagában is rengeteg pénzt emészt fel -, de a falak is ázni kezdhetnek, ami a téli, fagyveszélyes időjárás következtében olyan károkat is okozhat, ami akár javíthatatlan is lehet, hiszen magának az épületnek a stabilitását veszélyezteti. A tetőfelújítás tehát csak abban az esetben várhat, ha a tető még képes ellátni a feladatát, ám akkor sem sokáig.

Fontos azzal is tisztában lenni, hogy a tető nem csak a csapadéktól védi az épületet, de a szigetelésben is fontos szerepet tölt be. Érdemes a tető felújítása során a szigetelést is újra cserélni, és ezt még a tél beállta előtt megejteni, hiszen így rengeteget lehet spórolni a fűtésen, azaz a tetőfelújítás költsége egy bizonyos idő elteltével meg is térül.

A legjobb döntés, ha a tető felújítását olyan szakemberek végzik el, akik minden, a tetőfedéssel kapcsolatos feladathoz értenek, így a szerkezeti problémák kiküszöböléséhez, a tető tényleges fedéséhez, illetve az épületbádogos feladatokhoz is, hiszen a vízelvezetést is meg kell oldani, amit kizárólag a bádogosok képesek szakszerűen elvégezni. Amennyiben Ön is szeretné felújíttatni a tetőszerkezetet, válassza cégünket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Sokéves tapasztalattal vállaljuk a tető felújítását az Ön otthona esetében is, de akár a kisebb javítások elvégzését is ránk bízhatja egy későbbi felújítás előtt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőfelújítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kérje épületbádogosunk segítségét a maximális biztonság érdekében!

Bádogosmunkával a teljes tető megvalósítható!

Bádogosmunkával a teljes tető megvalósítható!

Bádogosmunka segítségével már akár a teljes tető beborítható, hiszen számos új technológia létezik, amelyek helyettesíthetik a hagyományos tetőcserepet.

Napjainkban már nem csak a tetőcserép – illetve a zsúpfedél – az egyetlen megoldás, ha a tetőfedésre kerül a sor, hiszen már számos olyan megoldás is a rendelkezésünkre áll, amelyek nem csak kedvezőbb áron szerezhetőek be, de legalább olyan hatékonyak, ha nem hatékonyabbak, mint hagyományos társaik. Ezek egyike az acéllemezből készült tetőfedő rendszer, ami többféle változatban is elérhető, és egy bádogos munkájának hála gyorsan a helyére is kerülhet.

Ha azt halljuk: bádogosmunka, a legtöbbször olyasmi juthat eszünkbe, mint az ereszek, a párkányok, vagy a tető egyéb, fémből készülő kiegészítői. Tény, hogy egy bádogos munkája nagyrészt ezekből tevődik össze, ám sokkal szerteágazóbb is lehet ennél. Ha ács- és tetőfedő munkákra, belső szigetelésre, tetőtér-beépítésre gondolunk, nem biztos, hogy egy bádogost keresnénk elsőre, pedig ez is a tetőszerkezethez tartozik, és így a bádogos hatásköre, sőt, a kémény- és falszegélyek, a függő és fekvő ereszcsatornák, a lefolyók, a vízgyűjtők, az orom- és ereszszegélyek, a szegletdíszek, a tetőkibúvók és az úgynevezett világító ablakok javítása, gyártása és beépítése is a bádogosmunkák körébe tartoznak.

A fentebb írtakhoz kapcsolódóan meg kell tehát említeni azt is, hogy a lemezfedés készítése is bádogosmunka, mint szinte minden, ami a tetőszerkezethez kapcsolódik, ezért, ha modernebb megoldásra van szükség a hagyományos tetőcserép helyett, ami ráadásul olcsóbb is, érdemes felkérni egy szakértő bádogosmestert és csapatát a feladat elvégzésére.

Amennyiben ilyen bádogosmestert keres, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a bádogosmunkákkal, valamint a korszerű tetőfedési megoldásokkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Bádogosmunka: mindent a tökéletes tetőért!

bádogosmunkák – legyen szó bármelyik részfeladatról – lényege, hogy a tető védjen a csapadéktól, a vízelvezetés pedig problémamentes lehessen.

Beázik a tető, kilyukadt az eresz, vagy hasonló problémák léptek fel az ingatlanban? Ezek megoldásához olyan bádogosmunkák elvégzésére van szükség, amelyeket mindenképp szakemberre kell bízni, ráadásul érdemes ezeket minél előbb, még a tél és a hideg időjárás megérkezését megelőzően elvégeztetni, különben súlyosabb problémák is adódhatnak!

A tető kiemelt szerepet tölt be minden épület esetében, hiszen amellett, hogy formát ad az ingatlannak, hatékonyan véd az időjárás viszontagságai ellen is. Számos körülmény határozza meg, hogy pontosan milyen anyagok kerülnek beépítésre a tetőszerkezetbe, azonban fontos a precíz bádogosmunka, hogy a tetőszerkezet minden egyes eleme és a falak is védelmet kapjanak.

Egy jó bádogos teljes körű segítséget nyújt, vagyis nem csak a tetőfedésről, vagy az esővíz elvezetéséről gondoskodik, hanem minden feladatot ellát, ami a szakterületébe tartozik. A kiváló minőségű bádogosmunka híján hatalmas összegek kifizetésére lehet számítani a beázás miatt, ezért ezen nem érdemes spórolni, de természetesen még így is lehet találni olyan vállalkozást, amely kedvező árakkal dolgozik.

Ha bennünket választ a bádogosmunkák elvégzésére, kiváló minőségű anyagokkal és profi munkánkkal szavatoljuk, hogy a tető hosszú évekig tökéletes állapotban marad, és hatékonyan látja el a feladatát! Három évtizedes tapasztalattal vállaljuk a bádogosmunkák elvégzését, ami nem csak a tetőszerkezet építésére és javítására korlátozódik, hanem az összes, tetővel kapcsolatos feladatra is, sőt, a párkányok cseréjét és javítását is ránk bízhatja. Vegye igénybe cégünk szolgáltatásait, és garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a bádogosmunkákkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Bádogosmunka: mindent a tökéletes tetőért!

Lemezfedés: nem csak kedvező árú, de korszerű is!

lemezfedés

Lemezfedés kiváló minőségben, kedvező áron, rövid határidővel – ha nem csak a biztonság, de az ár is fontos!

Az idei évben ugrásszerűen megnőtt a felújítások száma, ami köszönhető egyrészt a vészhelyzet szintcsökkenésének, másrészt az Otthonfelújítási Támogatásnak, ami 50%-os visszatérítést ígér 3 millió forintos maximális összeghatárig. Az erre a támogatásra jogosultak nagy többsége tehát most döntött úgy, hogy ideje különféle felújítási munkálatokat végezni az otthonán, de érdemes még így, a visszatérítés mellett is gondolni az anyagiakra, és a legoptimálisabb megoldást választani – a tető esetében ilyen a lemezfedés.

lemezfedés lényege a horganyzott, vagy valamely más módon felületkezelt és korrózióállóvá tett acéllemez, amelyet a tető fedésére használnak fel; gyakorlatilag ezzel helyettesítik a tetőcserepet, avagy a zsindelyt. Az acél lényegesen ellenállóbb, mint a zsindely, de a cserepekkel szemben is számos előnye van. Ilyen előny például a tető fedésének munkaideje, ami lényegesen kevesebb, mint a cserép esetében, de a legfontosabb tényező talán az ár, ami talán a legalacsonyabb a lemezfedés esetében, összevetve bármilyen más tetőfedési eljárással.

lemezfedés napjainkban már nem csak, hogy korszerű, de egyenesen divatos is, és családi házak esetében is előszeretettel alkalmazzák. Bármilyen színben elkészíthető, de mintázatokból is széles a választék, és a korszerű külsővel nem csak egy esztétikus tetőszerkezet jár, hanem a lemezfedés minden előnye is – kezdve az alacsony költségekkel, ami nem jelent alacsony színvonalat is egyben.

Ha szeretné felújítani a háza tetőszerkezetét, és ehhez a lemezfedést választotta, cégünk tapasztalt szakemberei vállalják annak tökéletes kivitelezését, méghozzá rövid határidővel és kedvező áron. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a lemezfedés megvalósításával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Épületbádogos: igényes, körültekintő munkavégzés, rövid határidővel!

Épületbádogos, profi, gyakorlott szakemberek, körültekintő kivitelezés, kedvező feltételekkel, megtalálta a megfelelő személyeket a felújításhoz!

Több épület esetében is szükség lenne a régi ereszek lecserélésére, ablakpárkányok pótlására azért, hogy például a csapadék ne tehessen kárt a házakban. Ez azért fontos, mert a károk helyreállítása rengeteg időt és energiát felemészthet, ráadásul jóval többe is kerülhet, hiszen ekkor még az épületek szerkezetével is kell foglalkozni. Az emberek közül sokan olyan épületbádogosokra bíznák az elemek kicserélését, akik igényes, körültekintő munkájukkal százszázalékban tudják biztosítani az épületek vízmentességét. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és szeretne könnyen fenntartható ingatlanban élni, forduljon hozzánk bizalommal!

Épületbádogosként a legfőbb célunk, hogy ügyfeleinknek élhető, gazdaságosan fenntartható otthont biztosítsunk. Minden apró részletre odafigyelünk a munkánk során, így az ingatlanok százszázalékos vízmentességet kaphatnak. Az épületbádogos kivitelezések során nagy hangsúlyt fektetünk még a minőségi alapanyagok felhasználására is. Az új ereszek, tetőkibúvók, kéményszegélyek hosszú éveken át megfelelő védelmet nyújthatnak a csapadékkal szemben. Garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz a munkánkkal. Fontosnak tartjuk, hogy minél hamarabb megkezdhessük a munkálatokat, hiszen az épületek napról napra rosszabb állapotba kerülhetnek. Egy esősebb időszak óriási gondokat eredményezhet, ne várja meg a kellemetlenségeket!

Akadályozza meg profi épületbádogosokkal a komolyabb szerkezeti károkat, és bízza ránk mihamarabb a munkálatokat! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, emellett pedig korábbi épületbádogos munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségi kivitelezésért. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Épületbádogos: igényes, körültekintő munkavégzés, rövid határidővel!

Tetőfedő bádogost keres?

Tetőfedő bádogost keres?

Tetőfedő bádogos sokéves tapasztalattal, számos referenciával és elégedett ügyféllel – válassza Ön is cégünket, ha a kiváló minőség és a kedvező ár egyaránt lényeges szempontok!

tetőfedő bádogos feladata – a közhiedelemmel ellentétben – nem csupán a tető fedése, sőt; a legtöbbször az ehhez kapcsolódó bádogos munkákat, illetve az épület egyéb részein szükséges bádogos munkákat kell elvégeznie. A tető fedéséhez napjainkban ráadásul igen ritkán van szükség tetőfedő bádogosra, inkább csak a kiegészítő feladatokhoz, ám az utóbbi időben elkezdett terjedni egy újnak nem mondható, ám egyre népszerűbb tetőfedési forma: az úgynevezett cserepeslemez.

A cserepeslemez egy horganyzott, vagy festett acéllemez, ami különféle mintázatokkal készül, és a feladata gyakorlatilag ugyanaz, mint minden más tetőfedő anyagé: védi a házat az időjárás hatásaitól, elvezeti a csapadékot, illetve esztétikus megjelenést kölcsönöz az épületnek. Mivel lemezről van szó, érdemes egy tetőfedő bádogosra bíni a felhelyezését, hiszen ez az ő szakterülete, és így biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény nem csak a szemnek lesz kellemes, de minden tekintetben meg is fog felelni a vele szemben támasztott elvárásoknak. Természetesen a tetőfedő bádogos ezen túl az ereszek, párkányok és más épületelemek javításában és cseréjében is segítséget nyújt, amennyiben arra van szükség.

Ha Ön is megbízható tetőfedő bádogost keres, válassza cégünket! Minden, az épülettel kapcsolatos bádogos munkát ránk bízhat, és biztos lehet a tökéletes végeredményben, erre pedig biztosíték számos elégedett ügyfelünk. Áraink igen kedvezőek, rövid határidővel vállaljuk és végezzük el a ránk bízott feladatokat, munkánk minősége pedig kiváló, így Önnek is megéri bennünket választania, ha az épületen bádogos munkák elvégzésére van szükség!

Amennyiben tetőfedő bádogost keres, és felkeltettük az érdeklődését, bízzon meg bennünket a tetővel kapcsolatos munkák elvégzésével, ha pedig kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!