Az ereszcsatorna kivitelezéséről bővebben

SzolgáltatásainkReferenciák

Az ereszcsatorna rendszer feladata az, hogy az esővizet és a hóolvadékot maradéktalanul elvezesse. Ha az ereszcsatorna nem funkcionál tökéletesen, az beázásokhoz vezethet a házfalon, a homlokzaton, de súlyosabb esetben az alapzat megsüllyedésével is szembe kell nézni.

Hogyan biztosíthatjuk, hogy az ereszcsatorna maradéktalanul ellássa a feladatát? A gondos tervezés és a körültekintő kivitelezés fontos, egy profi és megbízható bádogos munka ilyen eredményre vezet. A minőségi alapanyagoknál, a pontos méretezésnél és a kiegészítők illeszthetőségénél, szerelhetőségénél kezdődik minden.

A kivitelezés nem kevésbé fontos. Ideális esetben az ereszcsatorna rendszert az építkezés folyamán, a tető felhelyezése előtt kell felszerelni. Azonban némelyik bádogos megcseréli a sorrendet, ebben az esetben figyelni kell arra, hogy a fedés takarjon a csatornára és az eresz lejtése 2-3%-os legyen. Csak így valósul meg az, hogy a víz nem folyik se túl gyorsan, se túl lassan.

Olyan ereszcsatornát szeretne, ami sokáig kitart, tökéletesen ellátja funkcióját és megbízható? Önnek kiváló bádogos munkára van szüksége, hívjon minket bizalommal!