Az ereszcsatornák formája

SzolgáltatásainkReferenciák

Az ereszcsatorna rendkívül fontos eleme családi házunknak, hiszen a csapadékot ezen keresztül vezethetjük el a ház falának sérülése, beázása nélkül. Az ereszcsatorna alakjának eldöntése így fontos eleme lehet az előzetes tervek elkészítésének. Egy jól elkészített ereszcsatorna nem kidobott pénz, tökéletesen betölti funkcióját és óvja házunk falát is.

A függő ereszcsatorna a leginkább ismert és elterjedt típus, amely jól látható a ház oldalán, így érdemes odafigyelnünk a színére, hogy ne üssön el a homlokzat színétől és házunk egységes képet mutasson. Ezt az ereszcsatornát kampóval szerelhetjük fel a ház homlokzatára. A fekvő ereszcsatorna, vagy más néven rejtett csatorna a tető szegélyére fekszik fel, ennek tisztítása körülményesebb, ám érdemes megfontolnia annak, aki nem szeretné, hogy ereszcsatornája nagyon látványos legyen.

Ha Ön is szeretne egy minőségi és jól funkcionáló ereszcsatornát a csapadék elvezetésére, keressen fel bádogos munkák elvégzéséért! Kérdéseivel és ötleteivel forduljon hozzám bizalommal!