Cseréptetők javítását is ránk bízhatja!

SzolgáltatásainkReferenciák

Ahhoz, hogy tető legyen a fejünk felett, nem elég azt megteremteni és felépíteni, de rendszeresen gondját is kell viselni. Ez a cseréptetőkre is igaz.

Mint minden tetőfedő anyagon, idővel a cseréptetőn is megmutatkoznak a múló idő nyomai, de nem csupán az öregedés kezdheti ki a cserepek épségét, hanem a környezet is. Előfordulhat, hogy egy nagyobb vihar megtépázza a cserepeket, így a tető foghíjassá válik, az egyes elemek megrongálódhatnak. A keményebb fagyok alkalmával a hideg is rombolóan hat a cseréptetőre, hiszen kifagynak a cserepek.

Általánosságban elmondható, hogy a cseréptetőt 15-20 évenként ajánlott újrarakatni, mert ekkorra már veszélyesen elöregednek a cserepek és kialakulhatnak olyan sérülések is a tetőszerkezetben, amelyek nem csupán esztétikai, de biztonsági szempontból is károsak lehetnek. Egy elöregedett cserép már sokkal könnyebben törik, így nem érdemes halogatni a javítást, illetve a teljes átrakást, mert idővel csak még többet kell majd költeni a tetőre.

Keressen fel bizalommal és bízza rám cseréptetője javítását, de akár a teljes átrakást is! Tetőfedő munkák tapasztalt szakembertől: gyors, precíz munka és ép tetőcserepek!