Ékesítse otthonát egyedi megoldásokkal!

SzolgáltatásainkReferenciák

Ha kimondjuk azt a szót, hogy ereszcsatorna, először mindenkinek egy egyszerű szürke, vagy rézszínű cső jut eszébe, ami elvezeti a vizet és szennyeződéseket a tetőről.

Egy ereszcsatorna építése azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Szakértő keze munkáját, pontos tervezést és tökéletes kivitelezést igényel. Erre specializálódott a mi csapatunk! Van azonban valami, amiben mi különbözünk másoktól: a szakmánk iránti odaadás és szeretet. Ezért tudjuk a professzionális munka mellett igazán egyedivé varázsolni otthonát.

A bádogosmesterség a lakatos és kovácsmesterségből alakult ki, átörökölve és továbbfejlesztve, finomítva a használt szerszákokat, ezáltal képessé váltak nagyon finom, egyedülálló és díszes munkák kivitelezésére.

Legyen az Budapesten vagy környékén, emeletes vagy családi kertes ház, minden típusú ingatlannak szüksége van a tökéletes vízelvezetésre. Adjon otthonának új külsőt különleges ereszcsatorna és párkányzat kiépítésével! Egyedi tervezésű, díszes vízgyűjtők kivitelezését is vállaljuk!

Válasszon minket, hogy egyedivé varázsoljuk otthonát és biztosítsuk a tökéletes vízelvezetést!