Épületbádogosra költözése után is számíthat

SzolgáltatásainkReferenciák

Költözése után szembesült azzal, hogy nincsenek megfelelő állapotban az ereszcsatornák? Bízza inkább profi épületbádogosokra a munkát!

Vitathatatlan, hogy egy költözés rengeteg teendővel jár, alapvetően sok dologra kell odafigyelni a pakolás, szállítás során. Így történhet meg az, hogy egyesek akkor szembesülnek új otthonuk problémáival, amikor már minden feladattal végeztek és beköltöztek a házba. Gyakori hiba például, hogy az ereszcsatornák nincsenek megfelelő állapotban, bizonyos helyeken pedig hiányoznak az ablakpárkányok is.

Vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy egyedül is el tudják látni a helyreállítást. Sokan nem szívesen várakoznának a szakemberekre, mások pedig így szeretnének spórolni, hogy nem hívnak hozzáértőket. Az igazság az, hogy hiába tűnik egyszerű feladatnak egy ereszcsatorna elem kicserélése, rengeteg hibalehetőség merül fel, főleg akkor, ha nem tapasztalt épületbádogos végzi el a feladatot.

A rutinos épületbádogos garancia a további hibák elkerülésére

A házi bádogozást semmiképp nem ajánljuk, ugyanis egy nem eléggé szakszerűen, precízen felhelyezett ereszcsatorna vagy ablakpárkány szinte időzített bombának számítanak. Bármikor beázhat az ingatlan, egy hevesebb esőzés óriási pusztítást képes végezni.

Belegondolva igen kellemetlen, ha a költözés után nem sokkal már szerkezeti hibákat, beázás károkat kell helyretenni. Ezeket csak úgy lehet megelőzni, ha épületbádogosok foglalkoznak a területükhöz kapcsolódó teendőkkel.

Biztosítjuk az épületek vízmentességét

Ahhoz, hogy az ingatlanok élhetők és gazdaságosan fenntarthatók legyenek, mindenképp vízmentesnek is kell lenniük. Ehhez megfelelő állapotú ereszekre, ablakpárkányokra és egyéb, szakszerűen kivitelezett megoldásokra is szükség van. Mindezt csapatunk tudja biztosítani az ügyfeleknek, megéri hozzánk fordulni, hiszen minden korábbi hibát ki tudunk javítani.

Itt a tavasz, használja ki a szárazabb évszakot új otthona rendbetételéhez! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.