Jó döntés a tetőtér beépítés?

SzolgáltatásainkReferenciák

Szeretné hasznosítani otthona tetőteret, de nem biztos benne, hogy érdemes-e erre pénzt és időt áldoznia? A tetőtér beépítésnek pedig számtalan előnye van a gazdaságosabb helykihasználáson túl is.

A beépített tetőtérrel új helyiségekhez, csendhez és egészségesebb körülményekhez is jutnak a tulajdonosok. A tetőtéri szobák előnye, hogy egy tágas erkélynek köszönhetően itt ideálisabb a levegő, tisztább és frissebb tud lenni.

A tetőtér, adottságainál fogva, teret ad a kreatív és egyedi megoldásoknak, ezért garantáltan stílusos és esztétikus lakóteret lehet belőle kialakítani. A tetőtérben ugyan a hagyományostól eltérő szerkezeti kialakítással és az oda vezető lépcsőkkel kell megküzdeni, de cserébe világos, napfényes teret kapunk. A sokakat elrettentő nyári hőség ellen ma már korszerű szigeteléssel, légkondicionálóval és új nyílászárókkal hatékonyan lehet védekezni.

Hívjon bizalommal, hiszen bádogosként vállalok tetőtér beépítést is! Kreativitás és szakszerűség; ez a tökéletes végeredmény záloga!