Kémények kialakítása családi házán

SzolgáltatásainkReferenciák

A kémény alapvető elem egy családi ház építése során, melyet fontos megtervezni, hogy minden szempontnak megfeleljen. Az energia termeléséhez szükséges tüzelőanyag elégetése és az ebből származó felesleges anyagok a kéményen keresztül távoznak, így a bent élők számára nem károsak.

Házunk kéménye egy olyan csatorna, melynek kivezetése a tetőn végződik, és ezen keresztül távoznak a fűtés során létrejött égéstermékek. A kémény tervezéséhez fontos figyelembe vennünk, hogy milyenek otthonunk adottságai, milyen fűtőberendezést használunk és ehhez hogy tudjuk biztonságosan kapcsolni az elvezető kéményünket. Érdemes ehhez szakember segítségét kérni, hiszen egészségünkről és biztonságunkról van szó, amikor a kémény működéséről beszélünk.

Ha Ön is szeretné, hogy a fűtés során felhalmozódott felesleges, egészségre ártalmas égéstermékek biztonságban a szabadba kerüljenek, terveztesse szakemberrel kéményét! Mi vállaljuk kémények beépítését, karbantartását, vizsgálatát! Forduljon hozzánk, ha profikat keres kéménye kialakításához!