Kérje épületbádogosunk segítségét a maximális biztonság érdekében!

SzolgáltatásainkReferenciák

Építkezik, és szeretne kifogástalan tetőszerkezetet? Rendellenességet észlelt a tetőn? Épületbádogosunk segítségével gyorsan juthat kiváló megoldásra

A tető fontos védelmi szerepet tölt be minden épület esetében, ezért precíz kivitelezésre, kiváló minőségű anyagok felhasználására van szükség. Akár egy új ingatlan építésére kerül sor, akár egy régi épület szorul felújításra, elengedhetetlen a szakszerű munkavégzés. 

A tetőszerkezet kialakítása során nem csak a megfelelő fedés a feladat, hanem a hatékony vízelvezetés isNem lehetnek rések a különböző elemek kapcsolódásánál, hiszen könnyen befolyhat a víz, ami veszélyt jelent a beltéri helyiségekre. Az épületbádogos feladata minden ezzel kapcsolatos teendő precíz elvégzése.

Milyen feladatokat lát el az épületbádogos?

  • Szabásmintákat készít, majd pontosan felszereli az elkészült munkadarabokat.
  • Szakszerűen elhelyezi a megfelelő típusú és méretű csatornákat, lefolyócsöveket.
  • Kialakítja a szellőzőidomokat, az oldalszegélyeket.
  • Vízzáróvá alakítja a lemezfedéseket többféle eljárás alkalmazásával.
  • Formára alakítja a lemezeket, összeállítja a tetődíszeket. 

Elengedhetetlen a vízmentesség a tetőszerkezet, valamint más épületszerkezeti elemek esetén is. Fontos, hogy minden csatlakozásnál megoldott legyen, így a párkány, az eresz, a kéményszegély, a tetőkibúvó körül is. 

Nagy tapasztalattal nyújtunk teljes körű segítséget. Bármilyen teendő ellátására van szükség, szakszerű épületbádogos munkára számíthat a lehető legrövidebb időn belül. 

Az épületbádogos tevékenységének eredményeként hatékony védelmet fognak nyújtani a tető és a falak a szélsőséges időjárási viszontagságok mellett is. Nem csak az új építésű házak esetén segítünk, hanem ránk bízhatja a sérült, javításra szoruló elemek javítását, cseréjét egyaránt. 

Keressen bennünket bizalommal annak érdekében, hogy minél hamarabb kerüljön sor a bádogos feladatok precíz, szakszerű elvégzésére! A legjobb anyagok felhasználásával, korszerű módszerekkel dolgozunk, így biztos lehet az esztétikus és időtálló megoldásban.