Lemezburkolatok egyéni igények szerint

SzolgáltatásainkReferenciák

Családi házak esetében igen népszerű és dekoratív megoldás a fa, mint alapanyag használata a szerkezeti elemeknél. Azonban ez nem csupán a kivitelezés során jelent megterhelő kiadásokat, hanem időről időre gondot okoz a karbantartás és a felújítás.

Annak ellenére, hogy a megfelelő kezelés mellett és a minőségi és tartós festékek használatával dekoratív felületeket hozhatunk létre, az időjárási viszonyok nem kedveznek ennek az anyagnak. A környezeti hatások, úgy mint csapadék, pára, UV sugárzás, vagy hőingadozás és a kártevők is előidézhetnek folyamatos minőségromlást. Ezzel szemben az igényesen és kellő szakértelemmel kivitelezett lemezburkolatok időtálló, tartós védelmet nyújtanak, amelyeket nem kell időről időre kezelni és karbantartani. Napjainkban széles színválasztékban elérhetőek a lemezburkolatok, maximálisan igazodva az esztétikai elvárásokhoz.

Ha Ön is a tartós megoldás mellett döntene, válasszon lemezburkolatokat és maximális hozzáértéssel megvalósítjuk elképzeléseit! További információkért keressen fel elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!