Milyen feladatok tartoznak a bádogosmunkák közé?

SzolgáltatásainkReferenciák

Milyen feladatokat jelent a bádogosmunka? A bádogost több feladattal is meg tud birkózni, de többnyire mindnek köze van a fémhez.

A bádogosmunka átfogó megnevezését jelenti többféle tevékenységnek is. Alapvetően ezeknek a feladatoknak a jellemzője, hogy a szakember fémmel dolgozik. A bádogos jól ért a fémhez és a munkája során fémből készült lemezeket, lapokat alakít, méretez és rögzít.

Milyen feladatokkal tud boldogulni egy bádogos mester?

  1. A bádogos fő tevékenysége a tetőfedés, ehhez kapcsolódóan még végez javítást és felújítást is. A munkát minden esetben fém lemezekkel végzi. Ezzel az alapanyaggal nagyszerűen el lehet érni, hogy a tetőszerkezet védve legyen a csapadéktól és az egyéb, környezeti hatásoktól.
  2. A bádogos ereszcsatornákat és vízelvezető rendszereket is tud telepíteni épületekhez kapcsolódóan. Ezek a szerkezetek is fémből készülnek és fő feladatuk a tetőt érő csapadék elvezetése.
  3. A kisebb munkákhoz is nyugodtan hívhat bádogos szakembert, aki ért a karbantartáshoz is. Nem érdemes halogatni, mert később költséges lesz a javítás és fájni fog a feje a tulajdonosnak a repedések, lyukak láttán.
  4. Kisebb, fémből készült kiegészítőket is készíthet a bádogos, például nyílászáró kereteket, díszítő elemeket és fémből álló alkatrészeket. Tárolók, hordók, kályhák fém anyagát tudja megformálni a szakember.
  5. A sornak itt még mindig nincs vége. Milyen elemhez kell még fém? A bádogos mester burkolni is tudja az épületek falain, valamint a  légtechnikai rendszerek és szellőzőrendszerek szakszerű kialakításában is részt tud venni, ha arra van szükség.

A cégünk elsődleges profilja a tetők fedése, javítása, valamint felújítása. Ahol fém alkotja a teljes tetőt vagy annak egy részét, ott mi otthonosan mozgunk. Kijavítjuk a sérüléseket, eltüntetjük a lyukakat, szigetelünk vagy tetőfedést készítünk, amire éppen szükség van.

Javasoljuk, hogy minél előbb lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken és kérjen kollégánktól személyre szabott árajánlatot!