Minőségi bádogos munkát szeretne? Bízza ránk ablakpárkányait is!

SzolgáltatásainkReferenciák

Manapság egyre több olyan rémtörténetet hallunk, hogy egy szakember súlyos összegeket kért el a munkáért, aztán nem végezte el megfelelően. Nincs is kellemetlenebb, mint például egy rossz szigeteléssel küszködni évekig, míg végre megint összegyűjtünk annyi pénzt, hogy megjavíttassuk. Ám az sem jó megoldás, ha valaki egyedül, házilag próbálkozik bádogos munkával úgy, hogy nem ért hozzá – lehet, hogy úgy tűnik, pénzt spórol vele, de ha az ember elrontja, az hosszú távon mindenképpen megbosszulja magát.

Egy rosszul kialakított ablakpárkány nemhogy elvezetné a vizet, de éppen bevezeti a házba, érdemes tehát olyan szakemberre bízni a munkát, akiben megbízhatunk. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, miből áll egy ablakpárkány kiépítésének folyamata, hogy Ön is tudjon rá figyelni!

Az ablakpárkány méretre vágása háztól függően egyedi, egyes falnyílásokhoz enyhén ferdére kell vágni. A párkányvég felhelyezése előtt ajánlott feltenni próbaképp a párkányt, nehogy akkor derüljön ki, hogy rossz a méret. Fontos, hogy a legalább 1 cm-es dőlésszöge legyen az ablakpárkánynak kifelé, hogy el tudja vezetni a vizet – ehhez faéket kell ragasztani a párkány aljára. Ezt követi a purhabozás, a párkány felhelyezése, majd a súlyozás.

Amennyiben fontos Önnek, hogy kiváló szakemberek végezzék a munkát, forduljon hozzánk bizalommal bármilyen bádogos munkával kapcsolatban!