Óvja meg raktárát a nedvesedéstől!

SzolgáltatásainkReferenciák

A beázás minden tekintetben jelentős kihívást jelent számunkra, legyen szó otthonunkról, munkahelyünkről, vagy akár raktárunkról. Ennek leggyakoribb oka a sérült, vagy elöregedetett tetőszerkezet, melynek javítása profi bádogos szakember segítségét igényli.

A beázás a raktárakban és a bennük tárolt árukban is jelentős kárt okozhat. Tegyük fel, hogy élelmiszert vagy faárut tárolunk. A falak nedvesedésével olyan környezet jöhet létre, amely különböző penészgomba és egyéb élősködő fajok elszaporodásához vezethet. A gomba spórák és a különböző szaporító képletek a levegőben igen egyszerűen terjedhetnek, befertőzve ezzel a raktárban tárolt termékeket. Az áruk befertőződhetnek ezekkel az organizmusokkal, melyek különböző mérgező anyagokat bocsájthatnak környezetükbe, ezzel rontva az élelmiszerek minőségét, eladhatóságát. Mindez jelentős anyagi kárt okozhat az ingatlan állapotát, és az áruk minőségét tekintve is.

Ha bizonytalan raktára tetőszerkezetének épségében, forduljon hozzám bizalommal, és előzze meg a károkat szakszerű bádogos munkával!