Tető felújítása az épület, a lakók és a vagyontárgyak megóvása érdekében

SzolgáltatásainkReferenciák

Elöregedett a tető? Beázást tapasztal? Szakembereink elvégzik rövid határidőn belül, precízen a tető felújítását.

A tető elkészítése egy összetett munka. Cégünk munkatársai nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek ezen a területen. Nem csak új tetők fedését, szigetelését vállaljuk, hanem a tető felújítási feladatokat is.

Az ács és a bádogos munka elválaszthatatlan egymástól, mivel az összeillesztések, a nyílások mentén történő szigetelések és egyéb teendők esetén szükség van mindkét szakterület ismereteire. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, és a legújabb technológiákat használjuk, ami lehetővé teszi, hogy a tető hosszú ideig hibátlanul ellássa a funkcióját.

Ha már régi az ingatlan, kérje a tanácsainkat és az árajánlatunkat a tető felújítása előtt! A helyszíni szemle után elvégezzük a szükséges karbantartást, pótlást vagy cserét. Ahhoz, hogy növelje a tető élettartamát, érdemes szakembereinkkel ellenőriztetni a fennálló állapotot, és kérni a tető felújítását.

Az időjárás is megrongálhatja a tetőt, de előfordulhat, hogy hiányzik, vagy nem teljes a szigetelés. Ezekben az esetekben minél hamarabb hívjon bennünket!

Ha beázást tapasztal, akkor ez egyértelműen a tető felől jövő hiba, vagy a csapadék nem megfelelő elvezetése miatt kialakult probléma. Szaktudásunkkal és korszerű eszközeinkkel megoldjuk a problémát, így nem keletkezik nagyobb kár, a tető pedig újra hibátlan lesz.

Lapostetők javításával is foglalkozunk. A garázs, a raktár, és más épület munkálatait is elvégezzük, így bármilyen típus esetében van szüksége megbízható segítségre, érdemes hozzánk fordulni. Készséggel állunk a rendelkezésére.

Hívjon bennünket időben, és bízza ránk a feladatok gondos ellátását! Igyekszünk a szükséges teendőket minél rövidebb időn belül elvégezni. A legjobb minőségű anyagokkal, modern módszerekkel dolgozunk, így időtálló, esztétikai szempontból is kitűnő eredményre számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a helyszíni felmérést, majd a munkálatok elvégzését!