Tetőfedő bádogos: milyen feladatok elvégzéséhez érdemes hívni?

SzolgáltatásainkReferenciák

tetőfedő bádogos számos feladat esetén segíthet azok szakszerű elvégzésében; az alábbiakból kiderül, mikor érdemes hívni.

tetőfedő bádogosokat a leginkább az ereszcsatornák kivitelezése és javítása okán szokás felkeresni, pedig – mint a szakterület neve is mutatja – ennél jóval több alkalommal is érdemes lehet tetőfedő bádogoshoz fordulni. A feladatok persze szinte minden esetben a tetőhöz kapcsolódnak, ám vannak kivételek is.

tetőfedő bádogos minden olyan feladatot képes elvégezni, amely acéllemezekkel kapcsolatos, így például a kémény- és falszegélyek, az eresz, a lefolyók, a vízgyűjtők, a vápák, az orom- és ereszszegélyek, a tetőkibúvók és a tetőablakok kivitelezése és beépítése, de a tetőfedő bádogos készíti el, építi be és javítja a hajlatbádogokat és egyéb bádogos szerkezeteket, így például a párkányokat is. Ennél azonban sokkal többre is képes egy igazán profi tetőfedő bádogos: akár a teljes tetőt rábízhatjuk, ha arra van szükség, azaz a tetőszerkezetet, a komplett borítást, sőt, akár a tetőtér beépítését is!

Napjainkban egyre népszerűbbek az úgynevezett lemezfedések, amelyek tökéletes alternatívát kínálnak azoknak, akik szeretnének egy korszerű, tartós és kedvező árú tetőszerkezetet kialakíttatni. A lemezfedés többféle módon megoldható, így például trapéz- és cserepeslemezzel, de a korcolt lemez is egyre népszerűbb. A lemezzel történő tetőfedés hatalmas előnye, hogy nem csak maga a lemez olcsó, de a tetőszerkezetet sem szükséges olyan erősre építeni hozzá, mint a hagyományos tetőcseréphez, hiszen alacsony súllyal rendelkezik. Ebből viszont az következik, hogy nem csak a fedés, hanem a komplett tető könnyebb, ezáltal pedig olcsóbb is lehet, ráadásul az egészet el tudja végezni egy tetőfedő bádogos, így pedig még több költség megspórolható!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőfedő bádogosok feladataival kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!