Tetőfelújítás: még nem késő!

SzolgáltatásainkReferenciák

A tetőfelújítások időszaka ugyan már elmúlt, hiszen beköszöntött a tél, ám ez nem jelenti azt, hogy ha szükséges, ne lehetne megcsináltatni!

A tető állapotára érdemes odafigyelni, hiszen a legkisebb hiba is vezethet odáig, hogy akár az épület szerkezetének integritása is veszélybe kerüljön. Jobb a súlyosabb problémákat inkább megelőzni, és a rossz állapotú tetőt felújíttatni egy erre szakosodott céggel.

A tető állapotát tehát ellenőrizni kell, méghozzá rendszeresen, legalább évente egyszer, az ősz beköszönte előtt, de természetesen ettől el is lehet térni, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy az ősz a legcsapadékosabb időszak, és, ha még előtte megtörténik a tető felújítása, akkor a későbbi esőzések nem tesznek kárt a tetőszerkezetben, hogy a padláson elhelyezett tárgyakról már ne is beszéljünk.

Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy a tető beázása nem csak a tetőszerkezetre gyakorol negatív hatást, hanem a falakra, így pedig a szerkezeti integritásra is. Télen ugyanis a falban felszívódott víz megfagy, a térfogata megnő, maguk a falak pedig ennek hatására repedezni kezdenek, ami hosszabb távon akár életveszélyessé is változtathatja az épületet, ennek kijavítása pedig vagyonokat emészthet fel.

Ha a tető még nincs végzetesen rossz állapotban, akkor sem szabad sokáig halogatni a tetőfelújítást, hiszen egy apróság is okozhatja az egymásból adódó problémák elszaporodását.Érdemes tehát akár a tél folyamán is elvégeztetni a munkálatokat, méghozzá olyan szakemberekkel, akik minden, a tetőfedéssel kapcsolatos feladathoz – a szerkezeti problémák javításához, a tető fedéséhez, illetve az épületbádogos feladatokhoz is – értenek. Ha Ön is szeretné elvégeztetni a tetőfelújítást, válassza cégünket – vállaljuk a tető felújítását, de a kisebb javításokat is ránk bízhatja!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőfelújítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!