Tetőtér beépítés Önnek is!

SzolgáltatásainkReferenciák

Építkezik, vagy családi háza bővítésén töri a fejét? Szeretné háza alapterületét megnövelni, de még nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Van az Ön számára egy praktikus ajánlatunk: építessen tetőteret és toldja meg házát egy emelettel!

Milyen előnyökkel jár a tetőtér? Először is a tetőtéri helyiségek elhelyezkedésükből adódóan sokkal napfényesebb, világosabb terek kialakítását teszik lehetővé. Ebből következik, hogy a tetőtér használatával Ön sokkal kevesebb áramot és fűtést is használ, hiszen később kell felkapcsolni a lámpát és a fűtést sem kell maximumra venni egy olyan helyiségben ahova a legtovább süt be a nap. A tetőtér további előnyei közé tartozik, hogy ide érnek el legkésőbb az utcáról beszűrődő zajok, így csendes és nyugodt megoldás új élettér kialakítására.

Mi mindezt képesek vagyunk megadni Önnek! Csapatunk gyorsan, megbízhatóan és kedvező árakkal dolgozik. Építesse be tetőterét hozzáértő, szakavatott csapattal és hívjon minket most! Bővítse házát Ön is egy igazán praktikus megoldással, legyen tetőtere!