Tetőtér beépítésén gondolkodik?

SzolgáltatásainkReferenciák

Szeretné bővíteni otthonát, azonban ez csak felfelé lehetséges?

Akkor jó helyen jár, hiszen a RÁ+RÁ Bádogos Bt. tetőfedéssel, szigeteléssel, ács munkálatokkal és tetőtér beépítésével is foglalkozik!

Vállalkozásunk összegyűjtött Önnek néhány tetőtér beépítésével kapcsolatos praktikát!

A tetőtér roppant előnyös lehet anyagi szempontból, hiszen jóval egyszerűbb a felfűtése, mint egy nagy belmagasságú helyiségnek. Ezen felül esztétikailag is nagyon mutatós, a ferde fa például egészen feldobhat egy hálószobát vagy nappalit.

Alapjában véve a tetőtér beépítésénél egy fő kérdést kell megválaszolni, mégpedig, hogy a ház tervezése során számoltak-e a tetőtérrel vagy sem. Amennyiben előbbi szituáció érvényes, jóval könnyebb a helyzet. Utóbbi esetén előzetes vizsgálatok szükségesek, azzal kapcsolatban, hogy az alap elbírja-e a plusz súlyt, illetve, hogy elég-e a belmagasság a kialakításhoz.

Felkeltettük érdeklődését? Tetőtér beépítést szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Profi bádogost keres, kedvező árakkal?

Megtalálta!

A bádogos munka hazánkban elég későn, csak a 15. század körül terjedt el. Azonban az 1900-as évek végére ez a mesterség javarészt eltűnt. Manapság is csak épület bádogossal lehet találkozni. Az épület bádogos biztosítja a szóban forgó létesítmény vízmentességét a csatlakozásoknál, mint például az eresz vagy a tetőkibúvó. Ebből kifolyólag elvégzi a csapadékelvezetésre vonatkozó munkálatokat is. A tető dekorációi, mint a szélkakas is az bádogos kezét dicsérik.

A bádogos munka mellett, szolgáltatásaink körébe tartozik még:

• Tetőfedés
• Tetőszigetelés
• Ácsmunkák
• Tetőtér beépítések

Ehhez a manapság ritka szakmához valóban kevesen értenek igazán, de a mi csapatunk csak profikból áll. Szaktudásunk és ügyfélorientált hozzáállásunk az elégedettség és a siker kulcsa. Munkánkra igényes kisvállalkozás vagyunk és a minőség terén kompromisszumot nem kötünk.

Ha bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi elvégezzük a munka nehezét Önnek!