Viharkárokra is van megoldás!

SzolgáltatásainkReferenciák

Egy ház tetőszerkezete, illetve annak épsége az első számú követelmény egy komfortos és biztonságos otthon kialakításához. Habár a tető épségével viszonylag ritkán kell törődnünk, azért megesik, hogy az megrongálódik, és ilyenkor ki vagyunk téve az időjárás viszontagságainak, és valljuk be, annál kevés ijesztőbb dolog van, amikor a szobát egyszer csak elönti az esővíz.

A tetőben egyik percről tehet kárt egy hirtelen jött, nagy erősségű vihar. Amennyiben a tető már nincs jó állapotban, úgy a viharnak is könnyebb dolga van. Egy-egy elmozdult cserép, meglazult tégla, elöregedett tetőszerkezet, egy kidőlt fa elég ahhoz, hogy az addig stabilnak tűnő tető egy csapásra lakhatatlanná vagy diszkomfortossá teheti a lakást. Ilyenkor szakszerű és gyors segítséggel orvosolható a probléma. Ezt a segítséget egy tapasztalt bádogos tudja Önnek megadni.

Forduljon hozzám bizalommal és vegye igénybe szakmai segítségemet akkor is, ha vihar okozta károk helyreállításáról van szó! Megadott elérhetőségeimen érdeklődhet a részletekről!